Agent bekrefter samtaler

Krisztian Nemeths agent utelukker ikke at ungareren blir sendt på lån til AEK Athen kommende sesong. Foreløpig er ingen låneavtale bekreftet. Ingen debut for Mikel San José.

Krisztian Nemeth blir satt i forbindelse med en overgang til AEK Athen etter at midtstopperen Sotirios Kyrgiakos fullførte et klubbskifte motsatt vei i forrige uke. Tibor Pataky, Nemeths agent, bekrefter at samtaler mellom klubbene har funnet sted, men at en avtale ennå ikke er i orden for 20-åringen.
- Dette er ikke en avsluttet affære, men det er et faktum at det har vært samtaler mellom klubbene, uttaler Pataky til origo.hu.

- Liverpool har nylig forlenget Krisztians kontrakt frem til 2012, og dette viser at de vurderer ham som et prospekt for fremtiden.

- I øyeblikket kan alt skje med ham.

I går ble det også klart at flere klubber er interessert i å hente Krisztian Nemeth, og han blir sannsynligvis lånt ut kommende sesong.

Ingen debut for San José
Det ble ingen offisiell debut for Mikel San José i Athletic Bilbao. Midtstopperen ble sittende på benken hele kampen da baskerne tapte 0-3 mot Barcelona i returoppgjøret på Camp Nou i den spanske supercupfinalen. Barcelona vant også den første kampen på San Mamés.