Agger ennå ikke friskmeldt

Daniel Agger er fremdeles til behandling for sin leggskade. Kuyt tror at to ligaseirer på en sesong mot Everton vil gi laget et løft. Yobo kan bli klar for Everton.

Tony Barrett i Liverpool Echo skriver at Daniel Agger definitivt ikke har vært i forhandlinger med AC Milan. Midtstopperen brukte gårsdagen til å få behandling i håp om å rekke mandagens Merseyside-derby. 24-åringen gikk glipp av Stoke-kampen forrige helg grunnet en strekkskade i den ene leggen.

Dobbeltseier vil bety et løft
Dirk Kuyt ser frem til å møte Everton to ganger i løpet av neste uke. Han håper at de røde kan sikre seg en ligadobbel på mandag.
- Det er svært viktig å vinne begge lokaloppgjørene hvis vi kan, sier Kuyt til LFC Magazine.

- Selvsagt er vårt største mål å vinne trofeer, men å beseire to ganger i ligaen i løpet av en sesong vil gi alle et løft. Det er hva vi ønsker å gjøre hvert år.

- Vi har allerede beseiret dem på Goodison denne sesongen. Forhåpentligvis kan vi klare det igjen på mandag og fullføre en ny dobbelseier mot dem.

Kuyt tror at mandagens kamp vil ligne mye på en e-cup-kveld på Anfield.
- Jeg er sikker på at det vil bli virkelig spesielt. Champions League-kveldene er alltid litt annerledes fordi det er kveldskamper i flomlys.

- Jeg tror derbykampen vil bli litt mer som en Champions League-kamp.

Yobo tilbake for Everton
Evertons Joseph Yobo kan komme til rekke kampen på mandag. Midtstopperen har mistet de fire seneste kampene grunnet en hamstringskade, men skal etter rapportene være tilbake i trening i dag.