Agger etterlyser bedre angrepsspill

Daniel Agger mener at Liverpool må angripe med mer besluttsomhet. Han er også skuffet over måten man slapp inn målene mot Portsmouth på.

Daniel Agger sier til Liverpool Echo i dag at de røde må slutte å spille uavgjort i kamper de på papiret skal vinne. Dansken mener at tre poeng i slike kamper er et must om ligaen skal vinnes. Liverpool har så langt spilt uavgjort i ni av 25 ligakamper denne sesongen. En kamp er tapt og 15 er vunnet.

- Man vinner ikke ligaen om man spiller uavgjort i annenhver kamp. Det vet vi, sier Agger.

- Derfor er det en stor bonus for oss å vinne kamper som den mot Portsmouth i helgen, hvor vi har ligget under. Du får ikke ekstrapoeng for å komme tilbake etter å ha ligget under, men det gir deg alltid et løft når du klarer det, legger han til.

- Vi jobbet hardt for seieren i Portsmouth. Kampen gikk ikke helt slik vi hadde planlagt, men det viktigste er at vi tok alle poengene. Vi er glade og lettet for at vi klarte det.

Agger er imidlertid svært skuffet over måten de røde slapp inn de to målene på.

- Måten de fikk score på var meget skuffende fra vårt ståsted, og vi måtte jobbe hardt for å komme inn i kampen igjen. Alt vi kunne gjøre var å beholde fokus og fortsette å tro på oss selv. Heldigvis kom scoringene. Vi hadde noen virkelig gode perioder i kampen, der pasningsspillet satt som det skulle. Selv om banen var vanskelig, fikk vi til pasningsspillet. Men av og til må vi være mer bestemt når vi angriper. Det var kanskje årsaken til at vi ikke skapte særlig mange sjanser før målene til slutt kom.

Lørdagens opptreden var Aggers første siden cupkampen mot Preston tidlig i januar.