Agger fortsatt på behandlingsbenken

Høyst usikkert om Daniel Agger rekker cupkampen mot Everton på søndag. Xabi Alonso tilbake i trening i dag etter å ha stått over gårsdagens økt på grunn av vristskaden.

Daniel Agger kjemper en kamp mot klokka for å rekke søndagens cupkamp mot Everton. Rafael Benitez forventer at Xabi Alonso blir klar, selv om spanjolen følte ubehag etter mandagens kamp mot de blå.

Agger har en strekk i baksiden av den ene leggen, og var ikke i troppen til ligakampen mot Everton på mandag. Det er fortsatt helt i det blå om dansken blir spilleklar til søndagens cupbatalje mot samme klubb.

- Agger er fortsatt skadet, og kan ikke trene som normalt. Han gjør fremskritt nå, og jobber sammen med fysioterapeutene. Men han er fortsatt en dag eller to unna å kunne trene normalt, så vi får se, uttaler Benitez til Liverpools offisielle nettside.

- Det hele avhenger mer av hva fysioterapeutene sier enn hva jeg mener. Vi får bare vente, legger han til.

Når det gjelder Xabi Alonso, så skal han ha følt ubehag og smerter etter kampen mot Everton mandag kveld. Det er skaden han pådro seg mot Preston som fortsatt er øm. Mandagens kamp var som kjent Alonsos første etter at han måtte sy syv sting i vristen. 27-åringen er imidlertid tilbake i trening igjen nå, etter mandagens lokaloppgjør.

- Xabi fikk problemer etter mandagens kamp, men var tilbake i trening igjen i dag, så jeg regner med at han blir spilleklar til helgen, avslutter Benitez.