Agger håper å gå rett inn på laget

Daniel Agger håper å gå rett inn på laget til søndagens lokaloppgjør mot Everton, selv om han først i dag trente for fullt igjen etter leggskaden. Everton stiller med samme lag?

Daniel Agger sier til danske Ekstra Bladet at han er fysisk klar til å spille lokaloppgjøret mot Everton på søndag. Nå håper han på managerens velsignelse til det.

Agger pådro seg en strekkskade i baksiden av leggen under 3.runde i FA-cupen mot Preston. Etter å ha stått over de to siste ligakampene, er han nå lysten på spill igjen.

- Onsdag og torsdag trente jeg kun lett, men i dag har jeg trent for fullt sammen med lagkameratene mine. Forhåpentligvis er det nok til å komme med på laget mot Everton på søndag, sier Agger til Ekstra Bladet.

I etterpåklokskapens ånd angrer Agger på at han ikke ba om å bli byttet ut tidlig i kampen mot Preston, da han kjente smertene komme allerede etter ett kvarters spill.

- Jeg skulle nok ha bedt om å bli byttet ut. Da hadde jeg kanskje sluppet billigere unna, sier han.

- Det var ekstremt uheldig å bli skadet igjen på det tidspunkt. Det var ingen alvorlig skade, men jeg har nok vært for ivrig og begynt treningen for tidlig, innrømmer Agger.

Han avviser at det er Liverpool-ledelsen som har presset ham til å begynne for tidlig.

- Tvert imot, understreker han.

Everton med samme lag?
Everton har Joseph Yobo tilbake i troppen igjen etter skade til søndagens FA-cupkamp på Anfield. Midtstopperen har stått over de siste fire kampene grunnen en hamstringskade, men må trolig nøye seg med en plass på benken på søndag. David Moyes kommer nemlig sannsynligvis til å stille med eksakt samme lag som han benyttet mandag kveld. Midtbanespilleren Marouane Fellaini er som kjent fortsatt suspendert.