Agger tilbake i oktober/november?

Daniel Agger vil være ute i minst seks uker. DBU håper at han blir klar til landskamper i oktober. Echo tror ikke på comeback før i november. Streik på Liverpool John Lennon Airport.

I går ble det bestemt at Daniel Agger må operere ryggen. Ifølge Liverpool Daily Post skal midtstopperen gjøre inngrepet i Frankrike på tirsdag. Det er foreløpig usikkert hvor lenge spilleren blir å finne på sidelinjen, men lokalavisen spekulerer på minst seks uker. Det danske fotballforbundet (DBU) utelukker ikke at Agger kan være tilbake til landskampene i oktober.

Liverpool Echo skriver i ettermiddag at dansken står overfor et omfattende rekonvalesens, og kommer neppe tilbake i spill før i november.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.

Streik på John Lennon Airport
Liverpool Daily Post skriver at det har brutt ut streik blant bakkeansatte og bagasjesjauere på Liverpool John Lennon Airport. Det kan fører til forsinkelser på flyplassen, og de streikende advarer nå mot at  forsinkelsene vil øke fremover. Konflikten kan komme til å vare i tolv uker. Streiken berører Ryanair, men selskapet har hentet inn bemanning fra andre flyplasser, slik at det foreløpig ikke rammer de reisende.