Agger tror på fortet Anfield

Daniel Agger mener det er viktig at Liverpool med The Kop i ryggen starter en seiersrekke på Anfield i 2009. Aston Villa og Liverpool linkes til Emile Heskey når transfervinduet er åpnet.

- Prøver alltid å vinne
Liverpool er den eneste klubben i Premier League som var ubeseiret på hjemmebane i 2008, men fire uavgjorte kamper foran eget publikum i første halvdel av 2008/09 har likevel gitt mange røde følelsen at poeng er blitt sløst bort foran The Kop. Daniel Agger oppfordrer nå til at Liverpool må fortsette der man slapp i årets siste hjemmekamp mot Bolton og gjøre Anfield til et ugjennomtrengelig og seiersikkert fort.

- Det spiller ingen rolle om vi vinner med et, to eller tre mål så lenge vi vinner, forteller midtstopperen til Liverpool Echo.

- Vi har spilt noen kamper uavgjort hjemme hvor vi har slitt med å bryte igjennom, men når du først får et tidlig mål, slik som mot Bolton, da åpner det opp ting og vi kan spille mer fritt.

- Nå er det viktig at vi holder dette gående. Vi vet at vi er i stand til å score mer hjemme og vinne kamper hjemme. Hvis vi spiller slik vi gjorde mot Bolton tror jeg vi kan vinne hver kamp.

- Liverpool Football Club går til hver kamp med mål om å vinne, ikke minst når vi spiller på Anfield.

- Vi vet at det vil ikke alltid fungere slik i virkeligheten, men vi kommer å prøve så hardt vi bare kan.


Handling med Wigan?
Ryktebørsen i engelske medier er nå på sitt mest intense etter at transfervinduet åpnet i dag. Nettstedet vitalfotball hevder at Aston Villa og Liverpool ligger først i løypa av de som ønsker å sikre seg Emile Heskey i januar.

Villa ønsker en stor spiss med John Carew fortsatt skadet og Liverpool har også virket noe tynt besatt i angrepet, hvor Fernando Torres har vært plaget med hamstringproblemer og Robbie Keane har fått en svært blandet innledning på sin karriere på Anfield. Med en sentral midtbane med Mascherano, Alonso og Gerrard vil det også være logisk at man henter inn en såkalt ?target man?, en stor spiss som kan holde på ballen og spille alene på topp.

Kontrakten til Heskey løper ut etter denne sesongen og en pris på om lag £4M har vært nevnt som akseptabelt for Wigan for en spiller man risikerer å slippe gratis til sommeren. Heskey ble nylig skadet, men det skal ikke være så alvorlig som først antatt og han antas å være i spill igjen i løpet av en ukes tid.

Manager Steve Bruce hos Wigan skal på sin side også være interessert i å prøve å kjøpe Jermaine Pennant, som han måtte selge til Liverpool fra Birmingham i sin tid. En overgang som kanskje kan bli gunstig dersom Rafa gjør som ryktene sier og prøver å sikre seg Heskey.