Agger vil skalke alle luker

Daniel Agger innrømmer at Liverpool må få orden på forsvarsspillet foran møtet med Hull i morgen. I løpet av de siste fire kampene har de røde sluppet inn hele 11 mål.

Før de siste fire kampene hadde Liverpool sluppet inn bare 11 mål i alle turneringer etter at de banket Newcastle 5-1 den 28.desember. Nå har de altså sluppet inn like mange på fire kamper. Etter to strake 4-4 kamper mener Agger at det er på tide at man stenger den berømte låvedøra som stod på vidt gap mot både mot Chelsea og Arsenal.

- Vi må fortsatt ha troen på at vi kan vinne ligaen, og vi må fortsette å kjempe. Vi gikk for alle tre poengene mot Arsenal, da vi visste vi behøvde dem. Men vi fikk dem ikke, sier Agger til Liverpool Echo.

- Når du scorer fire mål i en kamp, bør du vinne kampen. Det vet vi. Jeg kommer ikke på noen andre lag som har spilt 4-4 i to strake kamper.

- Som forsvarer er utfordringen alltid å holde nullen. Det prøvde vi også på tirsdag kveld, men dessverre klarte vi det ikke. Nå må vi prøve enda hardere i vår neste kamp, mot Hull.

- Vi vet ikke en gang hvordan vi skal forklare det som skjedde mot Arsenal. For å være ærlig, så var det rett og slett ikke godt nok. Når vi scorer fire mål på Anfield og bare blir belønnet med ett poeng, er det ikke bra nok, og vi må bare bli bedre, avslutter dansken.