Agger vil slå tilbake

Daniel Agger vil komme tilbake bedre enn noen gang. Rafael Benitez er i ferd med å bli frakjørt i transfervinduet av større og rikere klubber, skriver Daily Telegraph.

Agger vil bli bedre
Liverpools midtstopper Daniel Agger vil returnere til Anfield i august bedre enn noen gang, etter å ha lagt bak seg en sesong som ikke var optimal ifølge ham selv.

Den 24 år gamle danske forsvarsspilleren spilte 25 kamper for de røde totalt denne sesongen, atskillig bedre enn de seks kampene han fikk året før på grunn av metatarsal-skaden hans.

Nå vil han komme tilbake til hans beste nivå etter å ha signert en ny femårsavtale på Anfield.

Til Jyllands-Posten sier Agger;

- Jeg synes ikke denne sesongen har vært optimal. Selvfølgelig er det slik at dersom du får slike idiotiske skader, så vil du ha vanskeligheter med å nå det nivået som er nødvendig. Det har ikke vært tilfredsstillende for meg å spille på et nivå som er for lavt til mine ambisjoner og avslutningen på sesongen nærmer seg, sier Agger og setter seg nye og større mål for kommende sesong.

I trøbbel I transfermarkedet
En uke av transfervinduet har vært oppe og Liverpool er allerede i ferd med å få fingrene i klem I vinduet, skal vi tro Daily Telegraph.

Rafael Benitez er ifølge avisa i ferd med å sakke akterut i forhold til pengesterke klubber som Manchester City, Chelsea, Barcelona og Real Madrid på de mål han har for sommeren.

- Manchester City og Chelsea har allerede vært aktive, mens Rafael Benitez har holdt sine kort tett så langt. Spanjolen er på ferie, det er kaos og mørke utsikter på den økonomiske siden og Rick Parry som daglig leder er ikke erstattet. En av hans hovedmål, Gareth Barry, er gått til Manchester City og det andre målet, Carlos Tevez, kan havne i samme klubb. Og et tredje kjøpsobjekt, Glen Johnson, kan havne i Chelsea nå når deres eier har signalisert at han står klar for å bruke mange penger denne sommeren. Og utenlands har David Silva startet samtalene med Real Madrid. Liverpool blir utkonkurrert uansett hvor de ser seg om etter nye spillere. Og om ikke det er nok, så snakker Real Madrids nye president mer og mer om Xabi Alonso og ønskene om et kjøp av ham.

- Rafa snakker ofte om tilbakeholdenheten i transfermarkedet som har kostet klubben kjøp av stjerner som Vidic og Drogba. Kritikken ble stadig sendt i retning avgåtte Rick Parry. Nå har Parry gått og Benitez har tatt over mer av ansvaret for Liverpools aktivitet i transfermarkedet. Men nå er det på tide å levere. Rafa må vise at han har evnen til å omgjøre mål til kjøp, og imens står jobben som daglig leder ledig. Ian Ayre er nevnt, men ingen tilsetting er gjort. Og opp i all elendigheten kommer nedslående nyheter om klubbens økonomi, skriver Daily Telegraph.

- Helt enkelt vil ikke klubben klare den gjelden klubben har i dag, og ifølge en kilde i klubben vil klubben tape så mye som en million pund per måned. Det betyr at de amerikanske eierne må spytte mer av pengene sine inn i klubben eller finne en investor utenfra. Det er tvilsomt om de klarer dette før refinansiering som skal skje 24. juli. Hadde ikke dette vært en stor og kjent klubb, så er det tvilsomt om den ville overlevd. Slik det nå er, vil LFC bli gitt seks måneder. Ifølge en kilde avisen har hatt kontakt med, har Benitez mellom ti og 15 millioner pund å handle for. Dette er ikke nok til å få inn en ny internasjonal toppspiller. Selv ikke med et salg av Alonso, vil Rafa ha nok til å få inn en stor internasjonal stjerne, skriver avisen.

- Selv om årstallet 2012 er satt opp som restart for den 73 000 seter store banen i Stanley Park, så er det fortsatt usikkert om stadionprosjektet i det hele tatt blir noe av. Dette betyr at noe av det eneste Liverpool kan lokke nye spillere med, er klubbens rike tradisjoner. Rafa er kjent for sine gode kontakter i Spania og har fått et giftig radarpar i Gerrard og Torres. Men Liverpool kan ikke bare leve på disse kontaktene i framtiden. Det har tatt tid å komme så nært som de var toppen av Premier League, men nå har usikkerhet begynt å bre seg på Anfield og blant røde supportere, skriver Daily Telegraph. En annen avis, Daily Mail, skriver at Liverpools forhåpninger om Premier League-tittel neste sesong allerede er i ferd med å renne ut i sanden på grunn av de store røde tallene til klubben.

De siste ryktene ifølge spanske medier er at Barcelona er villige til å by 20 millioner pund for Javier Mascherano og at  Atletico Madrid har forhørt seg om Alvaro Arbeloa og Yossi Benayoun.