Agger vil vente til sommeren

Det er overhodet ingen dialog mellom Liverpool og Daniel Agger om en ny kontrakt. Nå vil dansken vente til sommeren før han bestemmer seg for hvor hans fotballfremtid ligger.

Daniel Agger befinner seg i Aten, hvor han skal spille landskamp for Danmark mot Hellas i kveld. Der har han fortalt danske Ekstra Bladet at det for tiden ikke er noen form for dialog med Liverpool om en ny kontrakt. Agger vil nå vente til sommeren før han gjør opp status angående sin fotballfremtid. Da vil han ha ett år igjen av sin nåværende avtale med de røde.

- Det er ingen dialog om en ny kontrakt med klubben. Jeg trodde Liverpool ville ha det travelt med tanke på å forlenge avtalen, men det viser seg å ikke være tilfellet, sier Agger til den danske avisen.

- Jeg finner det egentlig litt merkelig. Nå forsøker jeg å skyve det hele litt i bakgrunnen og fokusere på det sportslige, legger han til.

- For meg er det greit nok å vente til sommeren, og se hvordan ting ligger an da. Jeg har det slett ikke travelt. Jeg føler faktisk at jeg vil befinne meg i en riktig god forhandlingsposisjon når sommeren kommer.

Ekstra Bladet spør også Agger om hvordan han opplever sin nåværende situasjon i Liverpool, når det gjelder spilletid.

- Jeg vil gjerne spille hver kamp, men sånn er dessverre ikke livet. Det gledelige med situasjonen nå er at både Carragher, Skrtel og jeg selv er skadefrie, og så får vi se hva Rafael Benitez gjør. Det er jo reelt bare to plasser å kjempe om. Det er manageren som tar ut laget, og gjør ord til handling. Jeg har bestemt meg for å se an utviklingen frem til sommeren. Jeg får gjøre opp status når sesongen er over. Jeg tror det vil bli mye enklere å få svar på mange av spørsmålene man stiller seg da.