Agger vurderte å legge opp

Agger innrømmer at at han tenkte tanken om det var verdt å fortsette karrieren som fotballspiller da ryggproblemene var på det verste. Han har lært at han må passe bedre på kroppen sin.

Det er åtte måneder siden sist Daniel Agger følte at ryggen hans var sterk nok til å spille fotball på toppnivå. Siden en FA-cupkamp i februar har midtstopperen prøvd det meste for å kontrollere gjentatte og forskjellige ryggproblemer. Det endte med en risikabel, men suksessfull operasjon under pre-season. 25-åringen var tilbake i spill forrige uke, for reservelaget, og på benken mot Chelsea i går. Han innrømmer overfor Jyllandsposten at han vurderte å legge støvlene på hyllen for godt.

- Min rygg var så vond at jeg vurderte å slutte å spille, sier en åpenhjertig Daniel Agger.

- På et eller annet tidspunkt i et slikt forløp kommer man på andre tanker og spør seg selv om det er verdt det? Burde jeg gjøre noe annet. Det har jeg tenkt. Det var noe galt da jeg ikke engang kunne løfte min egen baby opp fra sengen.

- Jeg har lært at jeg skal passe mer på min kropp enn det jeg har gjort. Jeg har gjort noen dumme ting, og det har kostet meg. Det har kostet meg mye.

Han forteller også hvor overrasket han var over det beløp Liverpool ønsket å gi ham for å forlenge kontrakten hans med klubben. I juli signerte dansken signerte en ny avtale med varighet frem til 2014.