Allardyce har sett de rødes svakheter

Blackburn-manager Sam Allardyce mener han kunne se de rødes svakheter i gårsdagens kamp, og håper stortapet har såret Liverpools stolthet og selvtillit.

Liverpool røk på en kjempesmell hjemme mot Chelsea i går, og avansement i Champions League og troféjakt på begge fronter virker nå lite realistisk. På lørdag kommer Blackburn på besøk til tidligkamp på Anfield, og dersom det skal være noe håp om sølvtøy til Anfield denne sesongen er det en kamp som må vinnes. Blackburn-manager Sam Allardyce var i går tilstede på Anfield, og mener han kunne se lagets svakheter.

- Jeg reiste for å se det laget som har vært i best form i hele landet, men de slet denne kvelden. Vi kan bare håpe at dette har såret selvtilliten deres, sier den tidligere Bolton og Newcastle-sjefen i følge SkySports.

- Chelsea traff med taktikken, fikk brukt sine store styrker, og straffet Liverpool hardt. Jeg ønsker å få mange av mine mest erfarne spillere friske, og velge et lag som kan krige mot et veldig godt Liverpool-lag, for så å kunne utnytte noen av svakhetene deres som har blitt synlige.

- Jeg synes kritikken av soneforsvaret deres var litt urettferdig. Ingen system ville forhindret de to målene den kvelden.

- Stoltheten til Liverpool vil være skadet, men de er bare ett poeng bak Manchester United, så det blir en stor kamp for dem. Jeg tror de vil kjøre på hardt, men det er noe vi har vært utsatt for og måttet forsvare oss mot før. Jeg vil gjerne se at vi spiller slik som vi spilte mot Manchester United, hvor vi var uheldige som tapte, avslutter Allardyce.