Allardyce: - Liverpool kan vinne ligaen

Sam Allardyce tror at Liverpool kan vinne Premier League, men meget skuffet over eget lag. Manchester United tilbake på tabelltopp. Fullt mulig å score tre mål på Stamford Bridge.

Sam Allardyce så hans lag tape 0-4 mot Liverpool på Anfield. Blackburn-manageren tror at de røde kan gå helt til topps i Premier League denne sesongen.
- De er absolutt kapable til å vinne tittelen selv om Manchetser United har en kamp til gode, uttaler Sam Allardyce.

- Hvis Liverpool fortsetter å spille sånn, med slik hurtighet og selvtillit, er det mulig at de kan vinne den. Det vil bli mange vendinger fortsatt, og de tror selvsagt at de kan klare det.

Allardyce var meget skuffet over det Blackburn presterte på Anfield i dag.
- Jeg hadde sett hvordan Didier Drogba skapte så mange problemer for dem i midtuken. Jeg bestemte meg for å bruke Christopher Samba i den rollen.

- Tydelig besitter han ikke den kvalitet som spiller, men det var den samme planen. Problemet var at vi ikke støttet ham i det hele tatt og tillot Liverpool å ha ballinnehav.

- Vi kjempet ikke godt nok, og de var fortjente vinnere, Samba klarte seg ok, men han fikk ingen hjelp.

- Kanskje krøp litt frykt seg inn hos guttene. Det er vanskelig å komme til Anfield med flere toppspillere og få med noe med hjem.

- Vi snakket og arbeidet med hva motstanderen gjør og hvordan stoppe dem, men vi stoppet dem ikke i løpet av fire minutter.

- Vi vet alle at Torres er en mester i å løpe inn bak forsvaret, og ballen kommer ikke på fot, så forsvaret vårt bestemter seg for å la ham løpe inn bak oss og score. Å komme tilbake fra et slikt scenario er alltid vanskelig.

- Det var en upassende forestilling av laget vårt til å forsøke å sette press på en til tider suspekt backfirer, spesielt fra innlegg og dødballer, men vi kastet bort enhver mulighet. Vi viste ikke kvalitet.

- Når du reiser til Anfield, forventer du en vanskelig kamp, men jeg forventer ikke at laget taper 0-4, noe vi gjordet.

Manchester United tilbake på tabelltopp
Liverpool var ikke lenger enn drøye to timer på toppen av Premier League-tabellen. Manchester United beseiret Sunderland 2-1 på Stadium of Light. Vinnermålet, et heldig sådant, kom et kvarter før slutt. Michael Carrick fyrte løs fra utenfor sekstenmeteren. Unggutten Frederico Macheda sto i straffefeltet og kunne styre skuddet, som ville ha gått utenfor, i mål. Liverpool har nå kun seks ligakamper igjen å spille, og ligger fortsatt ett poeng bak Manchester United som har en kamp til gode.

Mulig å score tre på Stamford Bridge
Liverpool må ha tre fulltreffere mot Chelsea til tirsdag for å kunne videre til semifinalen i Champions League. Bolton viste at det er fullt mulig å score tre mål på Stamford Bridge. Problemet for "The Trotters" var at Chelsea allerede ledet 4-0 da de begynte å finne veien til nettmaskene. Chelsea vant til slutt 4-3, og ligger tre poeng bak Liverpool på tabellen.