Allardyce sur på Sammy

På en ellers nokså rolig fredag i forhold til trekløveret Benitez, Ferguson og Allardyce, greide likevel sistnevnte å få med at det var unødvendig at hans tidligere assistent nylig uttalte seg.

Rafael Benitez valgte i dag ikke å kommentere ytterligere feiden som har oppstått med hans managerkollegaer i Manchester United og Bolton.

Alex Ferguson kommenterte kort sitater fra et tidligere intervju til spanske presse fra Rafa, og at de røde fra Anfield nå spilte bedre fotball enn rivalene. - Han snakker mye, men jeg ønsker bare å holde det gående. Jeg må stole på mine spillere. Jeg har gode nok spillere til å kunne stole på dem og har gjort det i årevis, sa Ferguson med klar hentydning om at han nå mener at hans lag ligger an til et nytt ligagull.



Sam Allardyce var imidlertid irritert på at hans tidligere assistent i Bolton, Sammy Lee, representerte Liverpool på forrige ukes pressekonferanse og stilte spørsmålstegn ved hvorfor Allardyce ikke hadde kommentert håndbevegelser fra Rafael Benitez da de hadde møttes etter kampen. Det var "ganske trist", mente Sammy.

- Det var ikke nødvendig for Sammy å bli involvert i dette, mente Sam Allardyce. - Det var ikke noe jeg ønsket å involvere ham i. Dette var en situasjon mellom meg og Rafa Benitez.

- Hvis noen skulle ha sagt noe, var det Rafa Benitez og ikke Sammy Lee.

- Min situasjon var, for å gjenta meg selv, at jeg ønsket å snakke med i hans rom og han var ikke der.