Alle engelske videre

Arsenal og Manchester United slo følge med Liverpool og Chelsea i kvartfinalen i Champions League i kveld. Jack Hobbs og Leicester tapte i League One.

Manchester United scoret et tidlig mål ved Vidic og satte med det presset på italienske Inter Milan. Italienerne svarte og var farlig frampå flere ganger ved Ibrahimovic og Stankovic. Da Ronaldo økte ledelsen fire minutter ut i andre omgang, så virket det meste å være klar. Inter hadde sine sjanser, men United red stormen av i en kamp der Rafael Benitez nok måtte ha sett klare ting på at dersom man kommende lørdag setter laget fra Old Trafford under press så er forsvaret deres ikke bedre enn at det skal gå an å slå dem.

Arsenal fikk en vanskeligere ferd mot sin kvartfinale. Juan scoret allerede etter ti minutters spill og utliknet Arsenals ledelse fra Emirates. Det hele gikk helt fram til straffesparkkonkurransen og da Tornetto sendte ballen til himmels og Arsenal var videre med 7-6 på straffesparkkonkurransen så var saken klar; alle fire engelske lagene utgjør halvparten av kvartfinalelagene. I tillegger til Liverpool, Chelsea, Arsenal og Manchester United så er de andre lagene som er kvalifisert for kvartfinalen spanske Villareal og Barcelona (slo Lyon 5-2 onsdag og gikk videre med 6-3 sammenlagt), tyske Bayern München og portugisiske Porto (spilte 0-0 mot Atletico Madrid onsdag og gikk videre på bortemål etter 2-2 i Madrid).

Trekningen er i Nyon klokken 12 (norsk tid) neste fredag, 20. mars og sendes direkte på Viasat Sport og Eurosport.

Hobbs og Leicester tapte
Liverpool-utlånte Jack Hobbs og hans Leicester City tapte 0-2 på sitt besøk i Liverpool og Tranmere i kveld. Leicester og Jack leder imidlertidig fortsatt ligaen med ni poeng og ligger godt an til opprykk til Championship. Hobbs skal til helga møte en av de beste hjemmelagene i League One, Millwall, som ligger på Play Off-plass.

I Premier League slo Blackburn og tidligere Liverpool-spiller Stephen Warnock Fulham (med tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy på laget) med 2-1.