Alonso blir for dyr for Real Madrid?

Liverpool kan være i ferd med å prise Xabi Alonso ut av en overgang til Real Madrid. Mathieu Valbuena og Luis Alberto linkes. 1000 billetter til Liverpool-fansen på Prenton Park.

Real Madrids generaldirektør, Jorge Valdano, mener at prislappen som Liverpool har satt på Xabi Alonso er alt for høy. I et intervju med den spanske radiostasjonen Onda Madrid blir Valdano spurt om hva som er status med hensyn til en overgang for Alonso, og han slår da fast at partene på det nåværende tidspunkt ikke er i nærheten av å komme til enighet.

- Xabi Alonso har prioritet dersom overgangen kan realiseres innenfor våre budsjettrammer, men det ser ikke ut til å være tilfelle. Vi står veldig langt fra hverandre, ut fra de summene Liverpool opererer med, forklarer Valdano.

- Liverpool er vanskelige å forhandle med når det gjelder Xabi Alonso. Jeg liker ikke å snakke om fortrolige detaljer i forhandlingene. Vi studerer flere alternativer. Vi ønsker en spiller som kan styre spillet på midtbanen, og det finnes ikke mange slike i verden, legger han til.

Valbuena linkes
Skysports.com hevder at Liverpool og Wigan er blant klubbene som vurderer å hente Marseille-stjernen Mathieu Valbuena. Franske medier hevder at Wigan allerede har lagt inn et bud på midtbanespilleren, mens klubber som Liverpool, Everton og Chelsea også skal ha vist interesse for spilleren.

Valbuenas agent, Christophe Hutteau, bekrefter at Wigan har vist interesse for 24-åringen, men spilleren skal foretrekke en overgang til en toppklubb.

- Mathieu er veldig interessert i å spille i England, siden Premier League er den beste ligaen i Europa. Wigan er interessert i Mathieu, men jeg tror at Mathieu selv foretrekker en overgang til en av de store klubbene i England. Liverpool er også interessert i Mathieu, men det er også lag i Spania, Tyskland, Italia og Russland, siteres agent Hutteau.

- Jeg tror Mathieu vil forlate Marseille, og jeg tror det er veldig sannsynlig at han spiller i England den kommende sesongen, legger han til.

Benitez vurderer spansk 16-åring
Skysports.com hevder også at Rafael Benitez vurderer å hente inn et nytt ungt talent fra sitt hjemland, Spania. Nå er det den 16 år gamle Sevilla-vingen Luis Alberto det er snakk om. Spilleren har fortsatt ikke skrevet under proffkontrakt med Sevilla, og det ryktes at han nå åpner for en overgang til Liverpool.

1000 billetter til Prenton Park
Liverpools reservelag skal som kjent spille treningskamp mot Tranmere fredag 24.juli. Nå opplyser billettkontoret på Anfield at de røde har mottatt 1000 billetter beregnet på bortefans.

Dette er unummererte plasser, og billettene koster £12 for voksne, og £6 for pensjonister og ungdommer. For barn koster billettene £4. Billettene blir lagt ut for salg kommende fredag.