Alonso og Agger med til Asia

Xabi Alonso og Daniel Agger er blant de 28 spillerne som Liverpool FC har med til Asia. Gerrard hjemme. Martin, Ayala og Darby ikke på navnelisten. Gulacsi tredjekeeper.

Liverpool har med en tropp på 28 spillere til to treningskamper i Asia denne uken. På onsdag venter Thailands landslag i Bangkok, før Singapores elleve utvalgte står på motsatt banehalvdel fire dager senere.

Xabi Alonso har vært et hett navn på ryktebørsen de senste ukene. Midtbanespilleren har vært satt i forbidelse med en overgang til Real Madrid. Det var spekulert i om det kom en avgjørelse om hans fremtid i løpet av helgen, men 27-åringen er definitivt med i Liverpools tropp til Asia. Det bekrefter Liverpoolfc.tv.

Daniel Agger har gått glipp av de to første treningskampene fordi han slo opp en ryggskade før avreise til Sveits. Midtstopperen er nå med til Asia.

Steven Gerrard er opptatt med rettssak, og Liverpool-kapteinen var derfor ikke på flyet som landet i Bangkok tidligere i dag. Glen Johnson pådro seg en skade i gårsdagens kamp, men ikke alvorligere enn at han er med til Asia.

Alle de spanske landslagsspillerne - Fernando Torres, Xabi Alonso, Alvaro Arbeloa, Albert Riera og Pepe Reina - og Andrea Dossena har nå sluttet seg til troppen. Alle seks kom først tilbake i helgen etter å ha fått lengre sommerferie grunnet spill i Confederations Cup.

David Martin, Daniel Ayala og Stephen Darby var alle med på treningsleiren i Sveits. Trioen er imidlertid ikke på navnelisten over spillere som har reist til Asia. Stephen Darby mistet gårsdagens kamp mot Rapid Wien grunnet en skade, men om skaden er årsaken til at han ikke er med, nevnes det ingenting om. Peter Gulacsi har fått fornyet tillit, og kan vel nå regnes som klubbens tredjekeeper.

Liverpools tropp i Asia: Reina, Arbeloa, Johnson, Dossena, Insua, Agger, Skrtel, Carragher, Mascherano, Lucas, Alonso, Riera, Benayoun, Kuyt, Torres, Voronin, Babel, Ngog, El Zhar, Cavalieri, Gulacsi, Degen, Spearing, Plessis, Nemeth, San Jose, Pacheco, Kelly.