Alonso og Arbeloa på bedringens vei

Xabi Alonso og Alvaro Arbeloa kan være tilbake i troppen til kampen mot Aston Villa på søndag. Liverpool Legends tapte for Celtic i en oppvisningskamp i Irland.

Det forventes at både Xabi Alonso og Alvaro Arbeloa blir spilleklare til søndagens ligakamp mot Aston Villa på Anfield. Det melder Liverpool Daily Post i dag.

Alonso var som kjent ikke i troppen da Liverpool banket Manchester United på Old Trafford, grunnet en skade i baksiden av leggen som midtbanespilleren pådro seg i kampen mot Real Madrid.

Arbeloa måtte kaste inn håndkledet like før kampstart på Old Trafford, etter at høyrebacken kjente at det strammet til i en muskel på baksiden av låret under oppvarmingen.

Legendene tapte i Irland
Liverpool Legends tapte i går kveld 1-0 for Celtic Legends i en oppvisningskamp på Turners Cross i Cork i Irland. Joe Miller gjorde kampens eneste mål på tampen av oppgjøret.

Celtic stilte blant annet med karer som Tom Boyd, Regi Blinker og Johan Mjällby.

Liverpools startoppstilling var som følger:  Bob Bolder - Rob Jones, Michael Thomas, John Wark, Phil Babb, Jason McAteer - Don Hutchison, Jan Mølby, Mike Marsh - John Aldridge, John Durnin. På benken satt Alan Kennedy, Phil Neal og gjestespiller DJ Spoony.

Et stykke ut i andre omgang kom sistnevnte inn for Don Hutchison og gikk inn i angrepet, samtidig som John Durnin ble trukket ned på midtbanen. Midtveis i andre omgang kom Alan Kennedy inn for Jan Mølby. Kennedy tok plass på venstrebacken og Jason McAteer ble flyttet frem på midtbanen. Like før slutt kom Don Hutchison inn igjen, som erstatter for John Aldridge. Hutchison gikk da inn på midtbanen, og Durnin ble flyttet opp i angrep igjen.

Rapportene forteller at Liverpool var laget som leverte det beste spillet, og de røde skapte flere gode sjanser. Men det var altså Celtic som fikk hull på byllen like før slutt.