Alonso og Arbeloa tilbake

Benitez bekrefter at Alonso og Arbeloa er tilbake etter skade. Begge klare for Everton-kampen på mandag. Degen eneste spiller som ikke er aktuell.

Rafael Benítez bekrefter opplysningene fra Liverpool Echo tidligere i uken, nemlig at Xabi Alonso og Alvaro Arbeloa er friskmeldte og klare til mandagens Merseyside-derby.

Xabi Alonso gikk glipp av forrige helgs målløse oppgjør mot Stoke med en fotskade. Alvaro Arbeloa er klar etter en hamstringskade, og kan være på plass på høyrebacken. Ifølge Rafael Benítez er Philipp Degen den eneste spilleren som definitivt ikke er aktuell mot Everton. Han er ennå ikke kampklar etter et metatarsalbrudd.

- Vsi har ytterligere to treningsøkter før lokaloppgjøret, men i dette øyeblikk er bare uten Degen. Xabi er friskmeldt. Arbeloa er tilbake igjen. Nå er det en avgjørelse for støtteapparatet om vårt laguttak.

Rafael Benítez gir ingen opplysninger om skadesituasjonen til Daniel Agger. Det kan vel tolkes dit hen at dansken også rekker Merseyside-oppgjøret? Liverpool Echo meldte i dag at midtstopperen brukte gårsdagen til behandling for en leggskade.