Alonso og Mascherano ikke til salgs

Liverpool FC avviser i en pressemelding at de har mottatt henvendelse eller bud på Alonso eller Mascherano. Ingen interesse for de spanskbaserte spillerne som har blitt linket til en del av en avtale.

Liverpool Football Club har i dag sett seg nødt til å komme med en offisiell pressemelding etter de seneste transferspekulasjonene i engelsk presse.

- Til tross for gjentatte mediaspekulasjoner om fremtiden til Xabi Alonso og Javier Mascherano har ikke Liverpool mottatt noen offisiell henvendelse eller bud fra noen klubber på spillerne, står det pressemeldingen på liverpoolfc.tv.

- Ingen av dem er til salgs, og dessuten har Liverpool ingen interesse for de spanskbaserte spillerne på den lange listen over spillere som blir koblet til en overgang til Anfield som en del av en avtale.

I går hevdet for eksempel The Mirror at Barcelona har tilbudt Samuel Eto'o son en del av en bytteavtale med Javier Mascherano. Senest i dag skriver Chris Bascombe i News of the World at Mascherano vurderer et klubbskifte fordi hans gravide kone Fernanda har vanskelig med å finne seg til rette på Merseyside. Samme kilde hevder at Xabi Alonso kan komme til å fremtvinge en overgang når Confederations Cup er ferdigspilt fordi spilleren og Rafael Benítez sies å være på kollisjonskurs.