Alonso rekker neppe Stoke

Liverpool Daily Post tror ikke Xabi Alonso blir skadefri i tide til kampen mot Stoke, men spår at Fernando Torres er i startoppstillingen på Britannia Stadium. Flere klubber vil ha Sami Hyypiä.

Liverpool Daily Post tror ikke Xabi Alonso kommer til å figurere i lørdagens ligakamp mot Stoke, men bekrefter opplysningene om at spanjolen vil bli skadefri i tide til å ta del i de to kampene mot Everton.

Alonso måtte som kjent sy syv sting i vristen etter en duell med en Preston-forsvarer like før pause på Deepdale i helgen. Liverpool Daily Post bekrefter at Alonso ble undersøkt på Melwood i går, og selv om foten fortsatt var veldig sår og opphovnet, så ble det altså klart at playmakeren ikke har pådratt seg brudd- eller leddbåndskader.

Liverpools lege vil nå fortsette å følge 27-åringens rehabilitering nøye.

Torres fra start?
Selv om de røde må klare seg uten Alonso mot Stoke, kan de glede seg over å ha en skadefri Fernando Torres tilbake i troppen. Daily Post antyder at spissen vil starte sin første kamp siden 26.november på Britannia Stadium, etter hans vellykkede innhopp på tampen av kampen i Preston.

Flere vil ha Hyypiä
Engelske tabloidaviser skriver i dag at flere klubber ønsker seg Liverpool-stopper Sami Hyypiä nå i januar. Stoke, Fulham, Sunderland, Blackburn og Tottenham sikler alle visstnok etter den solide finnen.