Alonso stoler på Torres

Alonso håper at Torres kan bli matchvinner på Santiago Bernabeu. Torres har blomstret og overrasket Alonso. Midtbanespilleren antar Liverpool vil få rom å angripe i.

Xabi Alonso tror at Fernando Torres kan bli tungen på vektskålen når Liverpool møter Real Madrid i åttendedelsfinalen av Champions League. Alonso håper også selvsagt at Gerrard kan være med på Santiago Bernabeu fordi Torres og Gerrard gjerne spiller godt sammen.
- I slike kamper er han [Torres] avgjørende. Forrige gang viste han seg frem da vi trengte ham som mest. Han scoret et utmerket mål i 1-1- kampen mot Arsenal i London, sier Torres til setanta.com.

- Han skapte historie i sitt første år i Premier League. bare Ruud van Nistelrooy gjorde nesten det samme. Hvorfor? Fordi han føler seg komfortabel her, og aller stoler på ham.

- Han har blomstret. For å være ærlig har han overrasket meg.  Når han på det nåværende tidspunkt får én eller to sjanser til å score, så gjør han det. Han pleide å trenge flere.

- Hans forståelse med Gerrard er veldig god. Når han spiller bak en spiss, har gerrard mer frihet. I fjor var deres samarbeid bra, og Gerrard begynte å finne seg selv som en midtspiss.

Alonso tror Liverpool for rom å boltre seg i på Santiago Bernabeu.
- Madrid kommer til å sette oss under press. Det vil gi oss rom til å angripe. Spillere som Torres, Babel og Gerrard vil gjøre det meste ut av det.

- De mistet kreativiteten da Robinho reiste. Men Higuain har kommet opp på neste nivå. Å forsvare seg mot Robben er vanskelig.

- Madrid har blitt et solid lag igjen, Når de har ballen, har de en ganske organisert struktur med fire spillere i angrepposisjon og seks bak på banen.