Alonso til Oslo?

Xabi Alonso ser ut til å reise med resten av Liverpools tropp til Oslo. Liverpools fly et døgn forsinket hjem fra Barcelona. Defour spiller gjerne for de røde. Sneijder ikke på vei til Inter.

Liverpool Daily Post skriver at Xabi Alonso trolig setter seg på flyet til Oslo i dag sammen med resten av Liverpools tropp. Midtbanespillerens fremtid er ennå uavklart. Real Madrid skal være beredt til å betale £30M pluss £2M avhengig av diverse kriterier i de to første årene av spillerens kontrakt på Santiago Bernabeu. Ingen bud har foreløpig kommet, men managing direktør Christian Purslow har fått signaler om at Real Madrid snart vil øke sitt tidligere bud.

Liverpools spillere fikk gårsdagen fri. Albert Riera og Pepe Reina ble igjen i Barcelona etter søndagens treningskamp mot Espanyol.

Ifølge Liverpool Echo ble resten av troppens hjemreise kraftig forsinket grunnet tekniske problemer. Troppen skulle etter planen ha landet tidlig om morgenen i går. Da det ble klart at de ikke kunne reise hjem rett etter kampslutt, returnerte de til hotellet og ble en natt til. Situasjonen var løst ved lunsjtider i går, og flyet, med Alonso, landet på John Lennon Airport ved 2-tiden.


Defour spiller gjerne for de røde
Daily Mail hevder at Stefan Defour er på listen over mulige kandidater til å erstatte Xabi Alonso dersom spanjolen går til Real Madrid.
- Jeg har en avtale med Standard Liege at jeg kan gå til en toppklubb, og Liverpool passer inn, forteller Defour.

Defour er kontraktsfestet til Standard Liege frem til 2013. Real Madrid er også interessert i spilleren om Alonso skulle vise seg å bli for dyr.
- Stevens navn har blitt nevnt, ikke bare i Real Madrid, men også i Liverpool. De ser på ham, sier spillerens agent Paul Stefani.

- Normalt ville han blitt enda et år, men ingen kan si nei til slike klubber. Liege vil ikke stå i veien.

Sneijder ikke på vei til Inter
Det har blitt rapportert at at Real Madrid og Inter hadde blitt enige om en overgangssum på £18M for Wesley Sneijder. Da ville Real Madrid få inn midler så de lettere kunne finansiere et kjøp av Xabi Alonso. Sneijders agent, Søren Lerby, tilbakeviser at en overgang er på trappene.
- Vi har en overensstemmelse med Real Madrid om at Wesley ikke kan forlate klubben. Ingenting har endret seg der, sier Lerby til La Gazzetta dello Sport.