Alonso vil pense inn på vinnersporet igjen

Xabi Alonso mener at Liverpool må komme tilbake på vinnersporet så fort som mulig. Alvaro Arbeloa tror på seier i omkampen. Redknapp kan tenke seg Keane. Carraghers medaljer på plass på museet.

Xabi Alonso mener at han og hans lagkamerater snart må begynne å prestere bedre om det skal kunne gjøres plass til mer sølvtøy i premieskapet til sommeren. Etter tre uavgjortkamper på rad, mener midtbanespilleren at det er på tide å komme inn på vinnersporet igjen.

- Vi må holde koken skal vi få en suksessfull sesong. Kaster vi kritiske blikk på eget lag, ser vi at vi kan gjøre det bedre på visse områder. Spillet i cupkampen mot Everton var bedre enn spillet i ligakampen mot dem på mandag. Vi kontrollerte kampen i mye større grad. Men vi er selvsagt misfornøyd med feilen som ble begått, sier spanjolen til BBC Radio Merseyside.

- Fernando Torres slo en fenomenal ball slik at vi utlignet, men vi hadde ytterligere sjanser til å gjøre mål i andre omgang, og vi må jobbe med å ta bedre vare på sjansene.

- Vi er skuffet. Vi forventer alltid å vinne på hjemmebane, men vi kom skjevt ut ettersom de tok ledelsen. Vi fortsatte å spille på samme vis, og prøvde å gjøre flere mål. Men vi var uheldige.

- Vi vet at Cahill er god på dødballsituasjoner, og for fremtiden må vi klare å håndtere slikt. Men vi har tro på at vi kan reise til Goodison og vinne omkampen. Vi trenger ikke frykte noen. Vi respekterer dem, men frykter dem ikke. Alle kamper er forskjellige, men vi har gjort det bra på bortebane denne sesongen.

Arbeloa tror på avansement
Lagkamerat Alvaro Arbeloa tror også at de røde skal bite godt fra seg i omkampen på andre siden av Stanley Park. Høyrebacken håper på en gjentakelse av det som skjedde i ligakampen på samme arena i september.

- Det vil være en god følelse om vi klarer å slå dem på Goodison Park i omkampen. Vi spilte bra i går og var mye bedre enn Everton, så det er ingen grunn til at vi ikke kan reise til deres bane og vinne.

- Vi slo dem 2-0 på Goodison i ligaen tidligere i sesongen, så jeg tror på en repetisjon. Vi viste god karakterstyrke ved å komme tilbake etter å ha ligget under i går, og jeg mener at vi med spillet vi leverte etter pause hadde fortjent flere mål. Vi spilte virkelig bra, mye bedre enn i ligakampen. Vi kontrollerte alt, og de scoret fra den eneste sjansen de hadde i hele kampen. Vi gjorde alt vi kunne, men dessverre var det ikke vår dag.

Liverpool har som kjent fått hjemmekamp mot Doncaster eller Aston Villa dersom de klarer å beseire Everton i omkampen. Arbeloa er glad for at det ble hjemmekamp.

- Det er en god trekning. Villa er nok favoritter til å slå Doncaster, og klarer vi å danke ut Everton kan det bli en ny storkamp for oss. Vi fikk hjemmekamp, og klarer vi å gjøre det bra her vil vi kun være to kamper unna Wembley.

Redknapp interessert i Keane
Tottenham-manager Harry Redknapp har allerede hentet tilbake Jermain Defoe og Pascal Chimbonda til White Hart Lane i dette transfervinduet, og han kunne tydeligvis også tenke seg å hente tilbake Robbie Keane fra Liverpool.

- Jeg skal ikke sitte her og si at jeg ikke kunne ha tenkt meg Robbie Keane i klubben. Da ville jeg ha løyet. Men han tilhører Liverpool, og er ikke en mulighet for oss dessverre. Men som spiller og person har jeg stor sans for ham. Han er fantastisk, siteres Redknapp av Press Association.

Jamie Carraghers medaljesamling på klubbmuseet
Liverpools museum på Anfield har fått en ny attraksjon. Jamie Carragher har nemlig donert alle sine medaljer til museet. Medaljene kom på plass like før jul. Nå henger alt Carra har vunnet i sin tid i Liverpool her, fra vinnermedaljen i FA Youth Cup i 1996 til vinnermedaljen i Champions League i 2005. Sølvmedaljen fra Aten i 2007 er også å finne i utstillingen, og selvsagt de tre vinnermedaljene fra Treble-sesongen 2001.