Ambisiøs greker

Kyrgiakos forteller at han er ambisiøs, og derfor kunne han ikke la en slik sjanse gå fra seg. Hadde displinære problemer i Skottland, men vet hvordan han skal takle slik fysisk spillestil nå.

Sotirios Kyrgiakos forteller at han kom til Liverpool fordi han har ambisjoner. Han fikk rede på Liverpools interesse på mandag, og kan kunne ikke takke nei til den største klubben. Grekeren hadde nettopp signert ny kontrakt med AEK Athen, men håper at AEK-supporterne forstår at han ikke kunne la en slik mulighet gå fra seg. 30-åringen innrømmer at han hadde disiplinære problemer i Skottland, men at han nå skal ha lært hvordaan han man takler en slik fysisk spillestil.

- Jeg er veldig glad for å få denne sjansen i Liverpool. Jeg vet at jeg nettopp hadde inngått en ny kontrakt med AEK, sa Kyrgiakos ifølge Press Association.

- Men selv om det var en god kontrakt, vil du aldri slutte å ha ambisjoner i livet, og det er derfor jeg er her.

- Når du har fått en henvendelse fra en klubb som Liverpool, er det et tilbud du ikke kan avslå.

- Jeg håper at jeg kan ta med meg mine styrker inn i denne spillergruppen. Jeg er god i luften, og jeg har masse erfaring nå, så jeg håper jeg kan være til nytte for Liverpool.

- Det finnes en rekke skikkelige kvalitetsspillere her, så jeg håper å være en tilvekst til troppen, og jeg vet de kan hjelpe meg til å finne meg til rette her.

- Jeg har spilt for Rangers i Skottland og Frankfurt i Tyskland. Det har gitt meg mye erfaring med konkurransedyktige ligaer, så jeg tror jeg vil tilpasse meg raskt.

- Jeg vet ennå ikke om jeg skal spille på mandag mot Aston Villa, noe som er opp til manageren, men jeg vil være klar om nødvendig.

- Jeg vet at det ikke har vært mange greske spillere som har hatt suksess i engelsk fotball, så jeg føler at jeg har noe å bevise overfor landet mitt, at vi kan spille på dette nivået.

- For meg er det en sjanse til å få suksess på toppen. Jeg var skadet da Hellas vant EM i 2004, men slikt ting skjer i fotball.

- Så jeg har god motivasjon for å gjøre det bra i Premier League og hjelpe Liverpool til å bli suksessfulle.

- Jeg fant ut på mandag at Liverpool var interessert, det var en overraskelse, men jeg kunne ikke si nei til denne klubben, og jeg håper at AEK-supporterne. Jeg vil alltid ha en plass i hjertet mitt for dem.

- Min tid i Rangers vil hjelpe meg med å spille i England. Jeg er en fysisk spiller, og det passer meg spillet her.

- Jeg hadde noen disiplinære problemer i Skottland, men ikke for mange. Jeg føler jeg har lært nå hvordan man skal være fysisk med denne fotballstilen.

- Dette er den beste arenaen for meg å spille fotball. Jeg forstår Liverpools tradisjoner, og jeg er stolt over å få denne muligheten. Jeg har kommet til den beste klubben, den største klubben.