Amerikansk harmoni?

George Gillett og Tom Hicks satt side om side for første gang på lang tid i Liverpools direktørboks på Anfield i går. Tommy Smith slakter forsvarsspill.

Diskuterte banklån?
Rafa har skrevet ny kontrakt, Steven Gerrard har skrevet ny kontrakt og det går sterke rykter om at Kenny Dalglish snart også vil komme på lønningslisten til Liverpool FC. Det er en slik harmoni rundt Anfield nå at en satt og lurte på hva som blir det neste?

Jo, det var at George Gillett og Tom Hicks satt smilende ved siden av hverandre i direktørboksen under kampen mot Arsenal. Medeierne og kompanjongene som ble fiender, synes i hvert fall for en stakket stund å ha begravd stridsøksa.

Ifølge Daily Express var årsaken til at man overvar 4-4 thrilleren at amerikanerne tidligere på dagen hadde møte med representanter for Royal Bank of Scotland.

Eierne av Liverpool FC håper å refinansiere sitt lån, etter å ha kjøpt de røde, på £350M 25.juli. I dagens økonomiske klima er det forventet at RBS vil forlange langt større garantier fra de hardt pressede milliardærene.


Jernmann kritiserte "skolegutter"
Den tidligere jernmannen i Liverpools midtforsvar, Tommy Smith, skriver i sin spalte i Liverpool Echo etter kampen mot Arsenal at selv om det var mye positivt å hente etter 4-4 dramaet, var det slett forsvarspill i en kamp som Liverpool skulle og burde ha vunnet.

"Det kan være at de nøytrale elsker slike kamper men tro meg, Liverpools spillere, deres manager, den øvrige staben og supporterne, greier seg uten dem hvis det skulle bety suksess uten så mye dramatikk.

Rafa gjorde rett i å berømme innstillingen til sine spillere i går kveld. De ga seg aldri og sikret seg et poeng på overtid som fortsatt kan vise seg å bli viktig. Bortsett fra resultatet var alle statistikker i favør av Liverpool, men det burde ha vært tre poeng og det vet vi alle.

Feilene som førte til at Arsenal scoret var som gjort av skolegutter; Mascherano og Arbeloa som holdt for lenge på ballen og så Aurelio som brukte sin foretrukne venstrefot istedenfor bare å klarere med den høyre - og presenterte The Gunners med en gave.

Det var skuffelse og følelse av at man ga fra seg en gylden sjanse, men samtidig mye positivt.

Yossi Benayoun var glimrende og ga alt, Fansen var fantastiske og drev guttene fremover selv etter at Arshavin scoret sitt fjerde.

Vi scorer i bøttevis om dagen, men defensive tabber må fås vekk. Dette var et tilbakeslag, men ingen vil gi opp ennå. Slik må det være."