Amoo får skryt

Reservelaget storspilte da de i går kveld vant 4-1 over Hull, og spesielt utmerket Daniel Pacheco og David Amoo seg med godt spill. Sistnevnte får da også velfortjent skryt av John McMahon i dag.

18 år gamle Amoo noterte seg for to av scoringene i går, og var uheldig som ikke fikk sitt hat-trick.

- Jeg har til stadighet sagt til David at han må begynne å score flere mål, og i denne kampen ga han svar på tiltale, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Både jeg og Antonio Gomez Perez tapte veddemål med ham i forbindelse med denne kampen. Antonio lovte å betale middagen for ham neste gang vi er ute sammen som tropp, om han gjorde mål.

- Jeg gleder meg over prestasjonene. David er alltid en trussel, og prøver å score mål. Det er fint å ha en slik offensiv spiller. Vi har mye fart i laget, og spillere som kan utfordre forsvarere.

- Vi spilte god fotball mot Hull, men det ergret oss litt at vi slapp inn et mål mot slutten. Vi slappet litt av, og da fikk de et straffespark. Men totalt sett er vi godt fornøyd.

Reservelaget leder nå serien, og har seks poengs forsprang ned til Manchester United på andreplass. United har imidlertid spilt en kamp mindre.