Anderson nettet for Nottingham F

Paul Anderson scoret Nottingham Forests andre mål i 2-0-seieren mot Plymouth på City Ground. Ryan Flynn nettet for Wrexham i går. Threlfall på benken. Leto byttet ut på overtid.

Paul Anderson scoret sitt andre mål på 18 kamper for Nottingham Forest. Målet kom i det 51.minutt da kantspilleren styrte et innlegg fra Nathan Tyson lavt inn i det tomme buret. To minutter senere pådro 20-åringen seg gult kort. "Skogvokterne" ligger på 18.plass i The Championship, tre poeng over nedrykksstreken.

Ryan Flynn sendte Wrexham i ledelsen etter en halvtime borte mot Torquay i går, men tretti minutter senere kom utligningen. Oppgjøret i Blue Square Premier endte 1-1, og Flynn ble byttet ut i det 71.minutt.

Stockport beseiret Southend 3-1 hjemme i League One. Robbie Threlfall satt også denne gang på benken hele kampen for "The Hatters".

David Martin og Jack Hobbs er utlånt til Leicester for resten av sesongen. Lederlaget i League One møter Yeovil på Huish Park i en tv-sendt kamp på Sky Sports på mandag.

Sebastian Leto ble tatt av banen ett minutt på overtid da Olympiacos vant 1-0 borte mot jumbolaget Panserraikos. De rød og hvitstripede befestet dermed posisjonen øverst på tabellen i den greske toppdivisjon. De har nå hele 12 poengs forsprang til Panathinaikos som spiller i morgen.