Angriper ingen prioritet?

Rafa sier at man har kvalitetsspillere som back up for Gerrard og Torres, og forklarer hvorfor man ikke hentet Michael Owen og at bud på Fernando Torres ble avvist.

De kulørte engelske søndagsavisene slår i dag stort opp at Manchester United, Manchester City og Chelsea skal ha hatt frekkhet nok til å legge inn bud på £60M for Fernando Torres. Ikke overraskende ble det kontant avslått. Samtidig røper Rafael Benitez at man vurderte et tilbud til Michael Owen.

Manageren har tidligere sagt at man har råd til en spiller til, hvis man beholder de man allerede har, og antyder at det ikke blir en spiss. Rafa hevder at man har gode erstattere for superparet Gerrard og Torres, og at det viktige nå er å holde laget som var med i kampen om ligagullet forrige sesong inntakt.

- Vi har kontaktet forskjellige folk og analysert situasjonen, men hvis du ønsker å spille Torres og Gerrard vil det ikke alltid være plass til andre spillere, forklarer Benitez til søndagsavisene angående Michael Owen.

- Da vi hentet Robbie Fowler var det en annen situasjon. Vi var på utkikk etter en som klart forstod sin rolle og han var en god avslutter. Nå står vi imidlertid foran et VM og alle toppspillerne ønsker å spille. I hans posisjon ville det bli vanskelig for Owen å kunne spille hver uke i Liverpool.

- Vi har tro på Kuyt, Babel, N'Gog og Voronin foran neste sesong. Vi har spillere med kvalitet.

- Det kan være at folk sier at vi behøver en angriper til, men jeg husker at vi kjøpte Robbie Keane og alle var fornøyd med det. Etter at vi solgte Robbie har folk sagt at vi mangler angripere men vi scoret flere mål enn noen andre i Premier League.

- Vi har hatt noen veldig store bud på noen av våre nøkkelspillere i sommer - og det inkluderer Fernando Torres.

- Vi visste hele tiden at svaret vårt ville bli nei. Det vesentlige var at Torres ønsket å bli her. Det stoppet imidlertid ikke klubber fra å prøve.

- I fotball og livet for øvrig kan du aldri garantere noe, slik er det bare.

- Jeg ønsker ikke å snakke om at United solgte Ronaldo til Real Madrid da han ikke er min spiller og de er ikke mitt lag. Hva jeg vil si er at vi ønsker å sende ut en melding om at Liverpool er et sterkt lag og at vi ønsker å bli bedre. Du blir ikke bedre ved å selge dine beste spillere.