Anichebe i unåde hos Everton

Daily Telegraph hevder at angriperen Victor Anichebe har hatt en stor krangel med manager David Moyes og forventes å være ute av troppen til kveldens kamp på Goodison i FA-Cupen.

Den seriøse avisen Daily Telegraph skriver i dag at den nigerianske spissen Victor Anichebe måtte eskorteres ut av Evertons treningsfelt etter å ha kranglet med manager Moyes og assistent manager Steve Round.

Anichebe har stort sett måttet siste på benken, til tross for at klubben har flere angripere skadet, og valgt å bruke Tim Cahill alene på topp. Afrikaneren var på vei til Hull på lån i transfervinduet, men avtalen brøt sammen på vinduets siste dag. I tillegg hentet altså Everton inn Jo fra Manchester City på en låneavtale, noe som bare øket frustrasjonen for 20-åringen.

Victor Anichebe var ikke ventet å starte kveldens kamp mot Liverpool, men med Jo utilgjengelig i FA-Cupen ville han ha vært det antatt sterkeste angrepsvåpenet og hente inn fra benken. Da med forbehold om at Everton velger å holde spissen ute av troppen.

Antatt lag for Everton: Howard, Hibbert, Jagielka, Lescott, Baines; Osman, Arteta, Neville, Pienaar; Fellaini; Cahill.