Anne Williams avvist i Haag

Anne Williams har fått beskjed om at saken hennes ikke vil bli hørt av menneskerettsdomstolen i Haag. Årsaken skal være at domstolen mente at saken var ”foreldet”.

Anne Williams mistet som kjent sønnen Kevin i tragedien på Hillsborough i 1989, og har siden den gang kjempet med nebb og klør for å bevise at Kevin levde lenge etter at myndighetene hevdet at han døde, det såkalte "cut-off point" klokken 15.15.

Etter å ha forsøkt alle muligheter i britiske rettssaler var menneskrettsdomstolen i Haag Annes beste kort. Saken hennes ble oversendt domstolen i Nederland den 12.august 2006. I dag, bare et par uker før 20-årsdagen for tragedien, fikk hun altså den knusende beskjeden om at saken har blitt avvist.

Hun fikk beskjed om at det hadde gått for lang tid mellom avslutning av saken i England i 1997 og innsending av sak for menneskrettighetsdomstolen. Fristen er på kun seks måneder.

Til Liverpoolfc.tv insisterer Anne Williams på hun ikke vil gi opp kampen for rettferdighet for Hillsborough-ofrene og deres etterlatte, og hun vil nå forsøke å få til en ny høring av saken i England.