Aquilani drømmer om å score foran The Kop

Alberto Aquilani er snart spilleklar, og drømmer om å score foran The Kop. Ghana frykter Nemeth. Heskey linkes igjen. Liverpool-supporter offer for blind vold.

Alberto Aquilani nærmer seg sin Liverpool-debut etter skademarerittet som har holdt ham borte fra fotballen i over et halvt år. Nå drømmer han om å score mål foran The Kop.

- Det har ikke vært lett for meg. Jeg flyttet til en ny klubb i et nytt land, og har ikke vært i stand til å spille eller trene skikkelig. Det er ingen god følelse å ikke være involvert med laget, uttaler 25-åringen til LFC Weekly.

- Jeg har en ambisjon om å score foran The Kop. Det har jeg tenkt mye på under min rehabilitering. Anfield er et flott stadion med en strålende atmosfære. Jeg ser frem til å spille foran mitt nye hjemmepublikum, legger han til.

Ghaneserne frykter Nemeth
Krisztian Nemeth, Peter Gulacsi og Andras Simon skal i dag spille semifinale mot Ghana i U20-VM i Egypt. Nemeth ble som kjent matchvinner for Ungarn i kvartfinalen mot Italia, hvor han gjorde to mål, noe ghaneserne har merket seg.

- Nemeth er en god spiller, og basert på hva han gjorde mot Italia, vil han være en stor trussel for oss. Vårt forsvar må være på tå hev når de møter ham, siteres teknisk direktør i det ghanesiske fotballforbundet, Francis Oti Akenteng.

Heskey linkes igjen
Etter at tidligere Liverpool-spiller Emile Heskey i går uttalte til engelsk presse at han muligens må forlate Aston Villa i januar for å være sikker på å komme med i Englands tropp til VM i Sør-Afrika, så linkes nå spissen igjen med en retur til Anfield. Det antydes at Rafael Benitez fortsatt kan være interessert i å sikre seg kraftpluggen, men kun om han får spilleren på billigsalg.

31 år gamle Heskey har kun startet tre kamper for Aston Villa denne sesongen, og har kun spilt 90 minutter i to av disse.

Liverpool-supporter kvestet av Leeds-fans
En 24 år gammel Liverpool-supporter, som ble angrepet av en gruppe Leeds-fans i forbindelse med Carling Cup-matchen på Elland Road den 22.september, vil måtte leve med svekket syn resten av livet. Mannens høyre øye ble alvorlig skadet i bakholdsangrepet i Low Fields Road etter kampslutt.

Voldsofferet var på vei bort fra banen i retning en parkeringsplass sammen med to andre Liverpool-fans da de ble angrepet av en gruppe på fem menn.