Aquilani kan være på banen om to uker

Rafael Benitez sier at Alberto Aquilani trolig er spilleklar om to til tre uker. Det kan bety debut mot Lyon, selv om ligacupkampen mot Arsenal uken deretter kanskje er mer realistisk.

Alberto Aquilani ser endelig ut til å nærme seg Liverpool-debuten. Rafael Benitez melder nemlig at italieneren gjør stadige fremskritt og kan være spilleklar om to til tre uker.

Liverpool Echo skriver at 25-åringen i beste fall får sin debut i Champions League-kampen mot Lyon om to uker, men lokalavisen legger til at Carling Cup-matchen mot Arsenal en uke senere nok er en mer realistisk debutdato for midtbanespilleren.

Benitez krysser nå fingrene for at Aquilani gjør ytterligere fremskritt under landskampavbrekket.

- Jeg har snakket med legene, og det går bra med ham. Alberto gjør fremskritt hele tiden. Det kan gå to til tre uker før han er spilleklar. Vi må være forsiktige med ham. Dersom han kommer tilbake om to uker vil alle synes at det er fantastisk, men dersom det blir tre vil alle si at det er problem. Jeg tror vi må være forsiktige, uttaler Liverpool-manageren til dagens Echo.

- Vi får ta ett steg om gangen. Vi står nå foran et landskampavbrekk. Det vil være bra for Alberto, da han vil få ekstra tid til å komme til hektene uten å måtte stå over kamper, legger Benitez til.

- Nå løper og svømmer han. Jeg tror han vil ha satt rekord i svømmebassenget når rehabiliteringsprogrammet hans er over. I tillegg jobber han i styrkerommet.

- Han kan gjøre nesten alt nå, og han jobber også litt sammen med laget. Det eneste han ikke gjør er å sparke ball. Ikke ennå i alle fall.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.