Aquilani trente med laget

Liverpoolfc.tv opplyser at Alberto Aquilani i dag trente med sine nye lagkamerater for første gang etter sommerens overgang. DVDen ”Rafa's Greatest” snart på markedet

Liverpoolfc.tv har lagt ut bilder fra dagens trening der Alberto Aquilani trener sammen med sine lagkamerater for første gang. Italieneren var ankelskadet da han signerte for Liverpool i sommer, og har vært gjennom et opptreningsprogram.

Midtbanespilleren begynte med balltreningen sent i forrige uke, og har fortsatt å jobbe med pasninger og skudd de siste par dagene. Echo nevnte i går at Aquilani kanskje får sin debut mot Arsenal i Carling Cup på Emirates Stadium 28.oktober.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.

Ny DVD kan forhåndsbestilles
"Rafa's Greatest" er tittelen på en ny DVD som kommer på markedet 2.november. Den handler om de beste øyeblikkene fra 50 av de mest minnerike kampene under Rafael Benítez. Det er også høydepunkter og eksklusive kommentarer fra manageren om ti av hans favorittkamper. DVDen finnes både i en britisk og en internasjonal versjon. Et introduksjonstilbud på £12 er nå tilgjenglig frem til 2.november. Deretter koster DVDen £15.