Arbeloa inspirert av Istanbul

Arbeloa ser ingen grunn til at Liverpool ikke kan klare å hente inn 1-3 på Stamford Bridge. Lucas antyder at de røde trenger en perfekt forestilling i London. Nå rettes fokus mot Blackburn.

Liverpool må score minst tre mål på Stamford Bridge på tirsdag for å ha en mulighet til å gå til semifinalen. Alvaro Arbeloa minner supporterne om at de røde snudde 0-3 til 3-3 på 45 minutter i Istanbul i Champions League-finalen 2005.
- Vi kan klare det. Hvorfor ikke? Vi har tro på at vi kan det, sier Arbeloa til liverpoolfc.tv.

- Vi må dra dit og kjempe, forsøke å få et mål og så tenke på et neste.

- Liverpool vant Champions League-finalen ved å score tre mål på 45 minutter. Hvorfor skal ikke vi klare tre på 90?

- Jeg tror vi må huske på Istanbul og ha troen. Vi vet det kommer til å bli vanskelig å slå Chelsea på Stamford Bridge, men det er ikke over.

Liverpool ledet 1-0 etter en scoring av Fernado Torres etter seks minutter, men to hodestøt fra Branislav Ivanovic snudde kampen. Didier Drogba fastsatte sluttresultatet til 1-3.
- Kanskje vi forsvarte oss for dypt ved den første scoringen. Vi ga dem ballen for mye. Vi slapp inn, og det var smertefullt, så slapp vi inn igjen.

Lucas Leiva mener at Liverpool allerede har bevist at de kan score mål på kjente arenaer denne sesongen. De røde vant 4-1 på Old Trafford. Brasilianeren er ikke i tvil om at merseysiderne kan klare det samme i London.
- Vi vet at det kommer til å bli veldig vanskelig, men ikke umulig. Chelsea kom hit og scoret tre. Vi har kvalitet til å gjøre det samme der.

- Vi skal forsøke helt til siste minutt på Stamford Bridge. Jeg tror vi trenger en perfekt forestiling.

- Det er en annen kamp, men vi har allerede vist denne sesongen at kan vinne 4-1 på steder som Old Trafford.

Liverpool har to dager til å forberede seg til Premeir League-oppgjøret mot Blackburn. En seier der vil sende Anfield-klubben til topps på tabellen, i hvert fall til Manchester United har møtt Sunderland klokken 16.00.
- Vi er virkelig skuffet, men vi må glemme dette nå. Vi har en viktig kamp på lørdag, deretter returoppgjøret.

- Vi kan ikke snakke for mye nå om Champions League fordi vi har en stor kamp mot Blackburn om to dager.

- Det er umulig å ikke tenke på denne kampen når du kommer hjem etterpå, men på trening neste dag må du fokusere på Blackburn.

- Forhåpentligvis kommer vi ikke til å gjøre de samme feilene. Vi har fremdeles en sjanse i tittelkampen.