Arbeloa klar for Real Madrid

Alvaro Arbeloa har skrevet under for Real Madrid. Ifølge Marca skal handelen være verd 3,6 millioner pund. Álvaro har skrevet under på en femårskontrakt.

Alvaro Arbeloa skrev i kveld under for Real Madrid etter to og et halvt år i Liverpool-trøya, melder den spanske avisen Marca.

Arbeloa var et produkt av Real Madrids ungdomsakademi og går nå tilbake til Madrid-klubben i en handel verd 3,6 millioner pund.

Han har vært jaktet på av Real-president Florentino Perez  mesteparten av denne sommeren etter å ha blitt vurdert som en god løsning for høyrebackplassen. Etter at Glen Johnson kom til Liverpool, ble det lettere for Rafael Benitez å kvitte seg med sin landsmann.

Madrid-avisen Marca melder i kveld at Bernabeu-laget nå endelig har fått sin mann.

Forsvarsspilleren besto den medisinske testen i kveld og vil bli presentert som Real Madrid-spiller i løpet av de neste dagene. Han har allerede blitt avbildet i helhvit drakt i den Madrid-baserte avisen.

Ifølge avisen er oppmerksomheten og planene på Santiago Bernabeu nå rettet mot Arbeloas tidligere lagkamerat, Xabi Alonso, fra laget som slo dem ut av Champions League siste sesong.

Liverpool.no sier takk for innsatsen og lykke til videre med karrieren til Alvaro Arbeloa.