Arbeloa og Riera i faresonen

Alvaro Arbeloa og Albert Riera er ett gult kort unna karantene i Champions League. Real Madrid har ingen spillere i faresonen. Alonso mener Real Madrid byr på en annerledes utfordring.

Vi minner om at Albert Riera og Alvaro Arbeloa står bokført med to gule kort i Champions League denne sesongen. Ett nytt gult kort betyr én kamps karantene.

Martin Skrtel, Lucas Leiva, Javier Mascherano og Andrea Dossena har fått hvert sitt gule kort.

Real Madrid har ingen spillere i faresonen, men Royston Drenthe, Guti, Gabriel Heinze og Miguel Torres har med ett gult kort fra gruppespillet.

I Champions League må spillere stå over én kamp etter 3, 5, og 7 gule kort.



- En annerledes utfordring
Xabi Alonso er klar over at Real Madrid har blitt langt bedre defensivt under Juande Ramos, men påpeker at Liverpool går for minst ett bortemål på Santiago Bernabeu.
- De spiller nå som en kompakt enhet. De har selvsagt veldig gode spisser som Raul, Robben og Higuain, men de har formet et lag som er veldig stabile med fire forsvarsspillere og to midtbanespillere som er veldig sterke. Det er noe vi må være klar over. 
  
- Jeg forventer at de skal forsøke å vinne kampen og ikke slippe inn mål, men vi har en kampplan. Vi skal prøve å spille intelligent. Det er alltid nøkkelen å prøve å score i bortekampen i e-cupoppgjør. Det er vår plan. 
  
Alonso tror ikke at Real Madrid har noen særlig fordel av å ha en manager med erfaring fra Premier League.
- Jeg tror at alle vet mye om alle ligaene nå om dagen. De kjenner oss godt i Spania fordi våre kamper kringkastes direkte. Rafa og spillerne kjenner Real godt også. Det er ingen hemmeligheter.
  
Klubbene møtes for første gang i en obligatorisk kamp siden Alan Kennedy scoret vinnermålet i Serievinnercupfinalen i 1981.
- Jeg ble født i '81, så derfor husker jeg ikke mye av kampen, fortsetter Alonso.
  
- Men etter hvert som du blir eldre, lærer du mer om historien til Liverpool, Real Madrid og Serievinnercupen.
  
- Fra det jeg har blitt fortalt hadde Real et godt lag, og det var en enorm skuffelse for dem å tape finalen, men Liverpool fortjente seieren.
  
- Det er ganske unikt at Liverpool aldri har spilt mot Real Madrid bortsett fra den kampen, så vi gleder oss til å møte dem.
  
Over tre tusen røde fans er ventet å ta turen til Madrid. 
 - Jeg har blitt fortalt at mange Liverpool-fans kommer til Madrid. Så det vil være spesielt.
  
- Det er en veldig fin by, og de vil ha tid til å nyte den i løpet av dagen.
  
- Bernabeu er et flott stadion, og forhåpentligvis med måten vi kommer til å spille, så vil fansen nyte natten også.