Atletico ønsker seg Rafa

Atletico Madrid forsøker å lokke Rafael Benitez bort fra Liverpool. Martin O'Neill satser på å ta poeng både på Anfield og Old Trafford. Billettinfo Fulham borte.

Ifølge spanske AS skal Atletico Madrid via agenter ha vært i kontakt med representanter for Rafael Benitez, og forhørt seg om Liverpool-manageren er interessert i å returnere til Spania for å lede Atletico neste sesong. AS skriver at Atletico ikke betrakter Abel Resino som noen løsning på sikt, og at de derfor håper å overbeivse Benitez om å returnere hjem til Madrid.

Tror på poeng både mot LFC og Man Utd
Aston Villa møter som kjent Liverpool kommende søndag, og skal deretter gjeste Old Trafford påfølgende helg. Villa-manager Martin O'Neill sier til Birmingham Mail at han tror hans mannskap kan plukke poeng i begge de vanskelige bortekampene mot toppklubbene.

Villas sjanser til å komme blant de fire beste fikk et kraftig skudd for baugen i går, da O'Neills menn tapte hjemme for Tottenham. Villa er heller ikke i sin beste form, og har tapt tre og spilt en uavgjort på sine fire siste ligakamper. Likevel tror O'Neill altså at Birmingham-klubbene kan plukke poeng både Anfield og Old Trafford.

- Vi kan fortsatt bli blant de fire beste. Det er absolutt fullt mulig, selv om vår form i det siste ikke har indikert det. I november tapte vi mot Newcastle og Middlebrough før vi plukket fire poeng fra Arsenal og Manchester United. Det var starten på en kamprekke på 13 kamper uten nederlag. Så vi er så absolutt i stand til å få til gode kamprekker.

Villa er ni poeng bak Liverpool før søndagens kamp.

- Det ser ut som vi må plukke poeng i våre to neste kamper mot Liverpool og Manchester United, noe som blir veldig vanskelig, men det er mulig. Vi kan fortsatt slå tilbake. Det viktige er å få spillerne til å tro på dette, sier O'Neill.

Billettinfo Fulham borte
Billettkontoret på Anfield opplyser at de har mottatt 2835 billetter til Liverpools bortekamp mot Fulham på Craven Cottage den 4.april. Disse blir solgt til sesongkortholdere som var på 14 bortekamper i fjor fra og med kommende onsdag. På fredag kreves det 11 bortekamper fra i fjor, mens de resterende billettene blir solgt fra og med mandag om en uke til de som kan dokumentere å ha vært på 8 bortekamper i fjor.