Aurelio skylder på misbrukte sjanser

Fabio Aurelio synes Liverpool skapte nok muligheter til å vinne mot Middlesbrough. Laget skal fortsette å kjempe. Alt kan skje i fotball. Rick Parry klarte ikke å finne en kjøper.

Fabio Aurelio reflekterer over 0-2-tapet mot Middlesbrough. Han føler Liverpool produserte nok sjanser til å vinne kampen, men at de røde ikke var kliniske nok i avslutningsfasen.
- Vi er meget skuffet fordi vi følte vi hadde nok sjanser i 1.omgang til å vinne kampen, sier 28-åringen til Liverpoolfc.tv.
  
- Vi mistet en flott mulighet til å komme nærmere Manchester United, men vi må slå tilbake nå og beseire Sunderland på Anfield tirsdag kveld.
  
- Jeg synes vi startet veldig bra. Vi holdt på ballen og hadde gode muligheter, men vi kunne ikke score. Når så skjer, er det alltid en sjanse for at motstanderen kan score.
  
- Dessverre slapp vi inn et mål fra en corner, noe som var vanskelig å akseptere.
  
- I andre halvdel skapte vi ikke så mange sjanser, men vi hadde likevel noen gode muligheter.
  
- Middlesbrough fikk alle spillerne bak ballen og gjorde det vanskelig for oss. De scoret det andre målet på en kontring da vi mistet ballen. Så det var skuffende.
  
- Vi skal fortsette å kjempe fordi vi vet at alt kan skje i fotball. Vi kommer ikke til å gi opp, og vi vil nå forsøke å vinne hver kamp.


Parry klarte ikke å finne en kjøper
The Mirror bringer i dag en noe spekulativ artikkel. Tabloidavisen hevder at årsaken til at Rick Parry slutter ved utgangen av mai er at han ikke lyktes med å finne en kjøper for klubben. Liverpools daglige leder skal visstnok ha tilbrakt forrige måned i dyp dialog med en arabisk gruppe om et eierskifte. Parry håpet å få satt sammen en pakke som Tom Hicks og George Gillett kunne akseptere, men mislyktes fordi araberne ikke klarte å komme opp med kontanter. Identiteten til gruppen fra midtøsten skal bare være kjent for Parry og hans nærmeste samrbeidspartnere.