Aurelio tilbake mot Chelsea?

Aurelio får for tiden behandling for en skade i venstre hofte. Liverpool FC håper å ha spilleren klar til onsdagens møte med Chelsea. Yossi trives med tittelkamp. Brouwer tilbake på Melwood.

Etter det liverpool.no erfarer håper Liverpool FC å få Fabio Aurelio friskmeldt i tide til onsdagens kamp mot Chelsea. Brasilianeren sto over Fulham-kampen med et problem i venstre hofte, og har den siste tiden fått behandling for skaden. Aurelio hadde i samsvar med manager, trenerstab og det medisinske støtteapparatet besluttet at det var best om spilleren ikke var involvert på Craven Cottage for heller å konsentrere seg om bli klar til Champions League-oppgjøret på onsdag.

Benayoun trives med tittelkamp
Yossi Benayoun sikret Liverpool tre poeng mot Fulham takket være en scoring på overtid. Manchester United snudde 1-2 til seier 3-2 24 timer senere, og dermed er Manchester United fremdeles ett poeng foran Liverpool. 
-  Vi visste at vi måtte vinne mot Fulham fordi det holder presset oppe på Manchester United, sier Benayoun til Liverpool Echo.

- Det er aldri enkelt etter landskamper fordi du vet aldri hvordan spillerne vil reagere etter å ha vært borte, men til slutt gjorde vi jobben og fikk de tre poengene vi var ute eter.

- Et slikt resultat setter definitivt press på Man United. Forhåpentligvis kan vi fortsette å vinne. Så får vi se hva som skjer.

- Det skal fortsatt spilles mye fotball mellom nå og frem til sesongslutt. Forhåpentligvis kan vi holde det gående og at de kommer til å avgi noen poeng.

Brouwer tilbake på Melwood
Jordy Brouwer pådro seg et brudd i et mellomfotsben i forrige måned, og nederlenderen er nå tilbake på Melwood for å bli fulgt opp av Liverpools medisinske støtteapparat.