Aurelio vil utvikle samarbeidet med Riera

Fabio Aurelio starter trolig på venstrebacken mot Stoke i morgen. Nå ser brasilianeren frem til å utvikle samarbeidet med Albert Riera ytterligere. Duoen har fungert bra sammen tidligere.

Fabio Aurelio blir sannsynligvis å finne i startoppstillingen mot Stoke i morgen, da Emiliano Insua har reist til Sør-Amerika for å representere Argentina i U20-mesterskapet i Venezuela. Nå håper brasilianeren å gjenfinne tonen med Albert Riera på venstreflanken. Duoen utgjorde Liverpools venstreside i seirene over Manchester United og Chelsea tidligere i sesongen, så vi snakker om en velprøvd suksessoppskrift.

Aurelio uttaler til LFC Magazine at han liker å spille sammen med Riera, og nå håper venstrebacken at han skal kunne utvikle samarbeidet med spanjolen i månedene som kommer.

- Albert har ikke vært lenge i klubben, men vi har fungert godt sammen i kampene hvor vi begge har vært involvert. Jeg synes vi har gjort det bra, og mener vi har skapt noen mål.

- Nå må vi jobbe videre med samarbeidet, og forbedre det. Klarer vi det, vil det gi manageren et godt alternativ på venstresiden. Foruten Albert kan også Ryan Babel spille venstreving. Han er også en veldig god spiller som har gjort det bra for oss, avslutter Aurelio.