Aurelio vinner kampen mot klokka

Echo skriver at Aurelio ser ut til å vinne kampen mot klokka, og blir sannsynligvis skadefri i tide til kampen mot Birmingham. Han har også kommet med i Brasils landslagstropp for første gang.

Fabio Aurelio er inne i sitt siste kontraktsår med Liverpool, så dette er en viktig sesong for ham med tanke på å vinne en ny kontrakt. Brasilianeren har mistet de to siste kampene, mot Fulham og Lyon, grunnet en skade i baksiden av leggen.

Før det var imidlertid formen til venstrebacken bra nok til at han ble lagt merke til av Brasils landslagssjef Dunga, som nå tar med seg både Aurelio og Lucas til Qatar for å spille privatlandskamp mot England.

Manager Rafael Benitez er glad for at Aurelio endelig har kommet med i betraktningen på landslaget, og har bekreftet at han planlegger samtaler med 30-åringen om en ny kontrakt.

- Vi er glade for at Fabio har blitt tatt ut i landslagstroppen. Det er en fantastisk mulighet for ham. Vi er ikke så glade for at kampen spilles i Qatar, men slik er det. Aurelio er en populær spiller, en trivelig kar som er veldig profesjonell, uttaler Rafa.

- Vi kommer til å analysere han spill og prestasjoner fremover. Vi tilbød ham en kontraktsforlengelse for en stund siden, men agenten hans aksepterte den ikke. Så fikk han problemer med kneet. Vi må analysere situasjonen på nytt, fordi han har slitt med hyppige skader. Kanskje må vi gjøre ting på en annen måte, legger han til.

- Men det er fortsatt vår intensjon å snakke med ham igjen, for vi vet han er i stand til å prestere og at han har noe å tilføre vår tropp.

Echo skriver at Aurelio vil være aktuell for en plass på venstreflanken mot Birmingham om brasilianeren kommer helskinnet gjennom helgens treningsøkter.

- Du kan alltid stole på at han gjør sitt ytterste for oss. Fabio er en veldig god proff. Toppklasse. Det eneste problemet er de stadig tilbakevendende skadene, så vi må være forsiktige, avslutter Benitez.