Avgjørelse mot ukeslutt

Avisen Marca i Madrid tror det kan bli et avgjørende møte om Xabi Alonso førstkommende søndag. Downing til Villa og McCarthy til Wolves. Fowler scoret i Australia.

Intet avgjort om Alonso
Storavisen Marca, som gjerne blir regnet som et talerør for Real Madrid, hevder at ingen avtaler er gjort i forbindelse med en mulig overgang for Xabi Alonso fra Liverpool. Avisen mener partene venter til helgen, da Real Sociedad ikke lenger kan kreve en prosentdel av en eventuell overgang.

Marca tror Rafael Benitez og Xabi Alonso vil ha et helt avgjørende møte angående spillerens fremtid til søndag, da midtbanespilleren er tilbake fra sin ferie.

Avisen forventer at dersom partene blir enige og Alonso havner på Bernabeu, vil Rafa bruke mesteparten av pengene til å prøve å hente David Silva fra Valencia.

Hamilton har akseptert bud på McCarthy
Hamilton Academical har akseptert et bud på £2M fra Wolverhampton på James McCarthy. Senest i mai ønsket Liverpool å bli holdt informert dersom den skotske klubben bestemte seg for å selge den talentfulle 18-åringen.

Fowler debuterte med scoring
Robbie Fowler debuterte med nettkjenning for North Queensland Fury mot Wolverhampton i går. Den tidligere Liverpool-spilleren ble byttet inn i det 54.minutt og scoret utligningen til 1-1 fra krittmerket 13 minutter senere. Wolves vant til slutt 2-1.


Downing klar for Villa
Stewart Downing har bestått den medisinske testen og fullført en £12M-overgang fra Middlesbrough til Aston Villa.