Aviser: - Bud på Turner avslått

Daily Express og Daily Mail hevder at Hull avslo et £6M-bud på Hulls midtstopper Michael Turner. Manager Phil Brown nevner ikke hvor budet kom fra. Gregory Vignal på prøve i Birmingham.

Britisk media tror at Rafael Benítez ønsker å hente inn en ny midtstopper. Ifølge Paul Joyce i Daily Express var agenter på vegne av Liverpool i Hull denne uken for å prøve å få i stand en avtale for midtstopper Michael Turner. Benítez skal ha fått avslått et bud på £6M. Hull-manager Phil Brown ønsker nærmere £10M.
- Vi har fått et muntlig bud fra en klubb i Premier League, men det har ikke blitt sendt inn et konkret bud opp på styrenivå. Det var ikke i nærheten av våre forventninger, uttaler Phil Brown ifølge Daily Mail.

- Jeg er fortsatt knallhard på at det vil måtte komme et stort bud for å prise Michael vekk, uansett hvilken klubb det gjelder.

- Vi har et verdifullt aktivum der, og jeg skal garantere at en spiller ikke kommer til å forlate klubben på billigslag.

Daily Mail hevder at Hull krever hele £12M for Michael Turner. Portsmouths Sylvain Distin vil bli et billigere alternativ, men sydkyst-klubben virker lite interessert i å gi slipp på franskmannen.

Vignal på prøve i Birmingham
Birmingham er på jakt etter en venstreback. De har nå hentet inn Gregory Vignal til prøvespill.