Avslappet Silva

David Silva sier at han trives i Valencia og ser fram til en ny sesong, uten å kommentere særlig linken til store klubber. Michael Turner konsentrerer også om å komme i form.

Ser fram mot sesongen I
I et intervju til superdeporte.es i Valencia uttrykker David Silva at til tross for at klubben er i økonomiske vanskeligheter og har solgt spillere så gleder han seg til en ny sesong på Mestalla.

- Hvorfor skulle jeg være trist, svarer Silva på antydninger om at han må være skuffet som ikke er blitt kjøpt av en storklubb.

- Jeg spiller i Valencia og trives med det. Den siste uken har jeg vært tilbake for å trene sammen med kollegaer som jeg setter stor pris på og har et godt kameratskap med.

- Jeg har arbeidet hardere denne sommeren enn vanlig da jeg måtte trene meg opp etter en skade. Heldigvis ser det ut til at skadeproblemene er historie og jeg har ikke merket noe ubehag.

- Nå ønsker jeg å få en god sesong og komme på VM-laget til Spania.

- Når det gjelder fremtiden er jeg avslappet. Jeg har forstått det slik at flere klubber har vist interesse for meg men jeg har hele tiden trodd at jeg kom til å bli i Valencia, sier spilleren som Rafael Benitez tidlig i sommer innrømmet at man hadde i kikkerten.

- Med den salgsklausulen som jeg har anser jeg det for utelukket at noen klubber ønsker meg, avslutter David Silva med en latter.


Ser fram mot sesongen II
Michael Turner, midtstopperen hos Hull, har overraskende blitt satt i forbindelse med Liverpool av den kulørte engelske pressen, men han bruker også forventede fraser om å fokusere på sin trening når han får spørsmål om spekulasjonene.

- Jeg konsentrerer meg kun om min trening for øyeblikket da jeg ønsker å være i form til sesongens første kamp, forklarer Turner.

- Jeg har hørt om et og annet som har stått i avisene, men for å være ærlig tenker jeg ikke på det.