Avventer nye kontrakter til spillerne

Kuyt avslører at Benítez vil vente med å tilby ham en kontraktsforlengelse før managerens egen situasjon er avklart. Nederlenderen er lykkelig i Liverpool, og han ønsker å bli.

Rafael Benítez ønsker å få avklart egen fremtid før han tilbyr flere av spillerne nye kontrakter. Manageren har ennå ikke kommet til enighet med Tom Hicks og George Gillett om en ny fireårsavtale. Partene skal forhåpentligvis i nye samtaler i neste uke.

Sami Hyypiäs kontrakt utløper etter sesongslutt, mens Dirk Kuyt, Fabio Aurelio, Alvaro Arbeloa og Daniel Agger er kontraktsbundet frem til sommeren 2010.
- Manageren fortalte meg at han ønsker å gi meg en ny kontrakt, men han ønsket å få ordnet sin egen kontrakt først, uttaler Kuyt ifølge Chris Bascombe i News of the World.

- Jeg er ikke så bekymret for det på dette stadiet. Jeg fokuserer på viktige kamper fremover. Jeg er lykkelig i Liverpool. Jeg nyter det. jeg vet ikke om min fremtid er linket til managerens fordi det avhenger av hva klubbens ønsker.

- Hvis klubben ønsker å gi meg en ny kontrakt, er jeg mer enn glad for å snakke om det.

Kuyt innrømmer at det er viktig å få avklart managerens situasjon.
- Jeg har aldri tenkt på om mangeren vil dra eller ikke. Selvsagt ønsker du å vite hvem som er manager, men jeg har sagt at jeg ønsker å bli i Liverpool.