Babel fortsatt ute

Ryan Babel er fortsatt ankelskadet. Andre spillere foretrekkes fremfor Voronin. Kanskje spilletid for Aquilani mot Blackburn. Benítez håper å ha Torres på benken mot Fiorentina.

Rafael Benítez kunne på gårsdagens pressekonferanse fortelle at Ryan Babel fremdeles er på skadelisten.
- Han har fortsatt problem med ankelen, sa Benítez ifølge Liverpoolfc.tv.

Andriy Voronin har verken vært på banen eller benken de seneste kampene.
- Dersom du bruker Gerrard som hengende spiss, så trenger du ikke ham. N'Gog har gjort det bra, Kuyt gjør det bra og Gerrard er et annet alternativ. Aquilani er også en offensiv spiller. Vi har nok spillere i denne posisjonen.

Alberto Aquilani kan være et alternativ på midtbanen mot Blackburn, men trolig får ikke italieneren sjansen før mot Fiorentina.
- Alberto deltar fullt på treningene. Han gjør det bra og har ingen problemer, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Vi forsøker å finne riktig tidspunkt til å sette ham inn. Hvis vi ikke kan det mot Blackburn på lørdag, så greit. I så fall blir Fiorentina målet.

- Når du ikke har lette kamper, er det vanskelig. Å benytte en spiller som ikke er helt i kampform i en jevn kamp er en risiko for både deg som lag og for ham som spiller.

- Han vil trenge tid til å finne seg til rette, men kampformen er noe du bare kan forbedre ved å spille kamper.

Benítez antyder en mulig benkplass or Torres mot Fiorentina.
- Fernando Torres kommer ikke til å være i troppen mot Blackburn, men han har trent sammen med oss. Han er mye bedre. Han er svært nær, og han har ikke smerter som han hadde tidligere, noe som er meget bra.

- Legen sa at han ville være ute i tre uker, og vi er omtrent der nå. Vi må følge med ham. Forhåpentligvis er vi i stand til å gi ham noen minutter mot Fioretnina.

- Det er virkelig bra for oss at en av de beste spissene i verden er nær ved å komme tilbake.