Babel innstilt på å jobbe hardt

Ryan Babel har hatt en samtale med Rafael Benítez. Spilleren har fått beskjed om hvilke områder som må forbedres. 22-åringen skal jobbe hardt utover våren.

Ryan Babel har hatt en skuffende høstsesong. Nederlenderen har startet åtte kamper og blitt byttet inn ved femten anledninger. Han har sjelden imponert de gangene han har fått sjansen. Nå har spilleren hatt en samtale med Rafael Benítez, og 22-åringen fikk da beskjed om hva som må forbedres. Babel er innstilt på å jobbe hardt utover våren.
- Jeg er fortsatt ung, men jeg ønsker å spille så mange kamper som mulig. Vi snakket og sjefen skisserte de områdene der jeg trenger å forbedre spillet mitt. Forhåpentligvis kan jeg snart få de områdene opp på neste nivå.
  
- Min karriere har hatt mange oppturer og noen nedturer før dette. Men jeg er trygg på at det vil bli bra.
  
- Da jeg var ung, ble jeg ikke valgt av Ajax etter tre kampers prøvespill. Etter den tredje kampen trodde jeg at jeg ikke ønsket å spille for dem mer. Men da jeg returnerte til klubben, gjorde jeg det bra. Til slutt kom Ajax tilbake for meg. Jeg har tatt med meg mye styrke og tro fra dette.

- Jeg er alltid selvsikker. Jeg vet jeg har potensial. Det er opp til meg å jobbe hardt. Ingenting godt har noensinne kommet gratis, og jeg har tro på mine ferdigheter.
  
- Men dessverre kan kun 11 spillere starte hver uke, og det er opp til dem som ikke spiller så mye, å jobbe enda hardere.
  
Babel har tro på en god sesonginnspurt for de røde.
- Noen sa nylig at hvis andre halvdel av sesongen går på samme måte som den første, vil vi bli mestere. La oss håpe det.
  
- Akkurat nå er vi på toppen av tabellen, og vi gjør det godt.
  
- Jeg vil gjøre min del for laget mens vi kjemper om tittelen.