Babel og Arbeloa håper på startplass

Både Ryan Babel og Alvaro Arbeloa håper å starte morgendagens cupbatalje mot Everton, etter å ha slitt innbytterbenken i mandagens ligaoppgjør mot samme motstander.

Ryan Babel håper at han får en sjelden mulighet til å starte en Liverpool-kamp når de røde møter Everton i 4.runde i FA-cupen i morgen. Rafael Benitez har tidligere sagt at han kommer til å gjøre noen endringer på laget, og nederlenderen håper at dette skal tale til hans fordel.

Babel spilte hele kampen mot Preston i forrige runde i cupen, og higer nå etter å slå Everton etter at naboen fikk med seg det ene poenget til Goodison i mandagens ligakamp mellom de to rivalene.

- At Everton skulle stjele ett poeng på mandag var veldig frusterende for alle. Vi spilte kanskje ikke opp mot vårt beste. Nå har vi denne cupkampen i morgen, som gir oss en sjanse til å spille bedre og slå dem, uttaler Babel til Liverpoolfc.tv.

- Vi følte vi kunne vinne kampen etter at Stevie ga oss ledelsen med en flott scoring i mandagens kamp, og det var skuffende å slippe inn et mål så sent i kampen. Alle var skuffet i garderoben, og det var veldig stille. Sammy Lee trakk frem de positive tingene, og det faktum at vi kan få revansje i morgen. Han fikk oss tilbake på beina. Sammy er veldig viktig for oss, og løfter oss alltid opp igjen når vi er langt nede, forteller hollenderen.

- Det blir en helt annen kamp i morgen, og forhåpentligvis får jeg sjansen til å spille og hjelpe oss frem til seier. Vi kan snakke om revansje, da vi ønsker å spille bedre og oppnå et bedre resultat.

- Jeg liker å spille disse lokaloppgjørene. Jeg visste om Merseyside-derbyet da jeg spilte i Holland også. Jeg mener at Liverpool skal være et mye bedre lag enn Everton. Liverpool har også Manchester United som en stor rival, men vi vet at disse byderbyene er spesielle for supporterne. Steven Gerrard og Jamie Carragher minner oss stadig om hvor viktige disse kampene er, og nå er vi klare for morgendagen.

I likhet med sine lagkamerater drømmer Liverpools nummer 19 også om Wembley i mai.

- Jeg har aldri spilt der, så det ville ha vært stort å spille på Wembley. Forhåpentligvis kan vi gå hele veien i FA-cupen.

- Fjorårsesongen var min første for Liverpool og vi vant ingen trofeer, så forhåpentligvis klarer vi det denne sesongen. Jeg tror vi vil vinne noe. Alle tror det.

- Jeg vet jeg må fortsette å jobbe hardt og prøve å spille meg til fast plass på laget. Jeg liker at det er konkurranse om plassene. Det er bra for utviklingen din at du må kjempe for plassen din på laget. Jeg er fortsatt bare 22 år og har en lang karriere foran meg. Jeg vet jeg er god nok, og vil prøve alt jeg kan for å bli fast inventar i førsteelleveren, avslutter Babel.

Arbeloa tilbake på laget?
Alvaro Arbeloa har ikke spilt en eneste førstelagskamp siden han ble skadet like før jul. I morgen kan han imidlertid være tilbake på banen for de røde. Spanjolen prater i dag om at det er en ny generasjon spillere i Liverpool som holder de etablerte stjernene på tå hev. Han snakker om karer som Emiliano Insua, Stephen Darby, Jay Spearing og Martin Kelly.

- Det er viktig at disse spillerne får trene sammen med førstelaget, slik de gjør nå, sier 25-åringen til LFC Magazine.

- Disse guttene blir stadig bedre, og vil få sjansen på førstelaget. Utviklingen til spillere som Darby, Spearing, Plessis og Kelly er veldig viktig for Liverpool. Man kan ikke kjøpe spillere i hvert transfervindu. Man må også satse på sine egne spillere for å få en sunn balanse, uttaler spanjolen.

- Vi har noen veldig gode unge spillere i klubben, og det vil ikke overraske meg om noen av dem blir fast inventar i troppen i løpet av ett års tid. Det er gode nyheter for alle.

- Da jeg var i Real Madrid var jeg i samme posisjon som disse guttene er nå. Det er ikke enkelt å spille seg inn på laget, men dersom du har gode holdninger og jobber hardt på trening hver dag med de områdene du må forbedre deg på, da kan du klare det.

- Du forventer konkurranse om plassene i et lag som Liverpool. Det er bra for klubben. Ingen kan føle seg sikre på en plass på laget, og du må alltid yte maksimalt. Jeg vet at Stephen Darby og Philipp Degen vil gi meg hard konkurranse om høyreback-plassen, avslutter Arbeloa.