Babel sliter fortsatt med smerter i ankelen

Ryan Babel er tilbake i løpetrening, men et forsøk på å sparke ball gikk ikke bra. Hollenderen ser ellers frem til å bryne seg på Daniel Agger og Danmark i sommerens fotball-VM.

Som vi kunne melde i går, er Ryan Babel tilbake i trening etter ankelskaden han pådro seg mot Manchester City for to uker siden. Men foreløpig er det kun snakk om løpetrening. Å sparke fotball blir for smertefullt.

- Jeg har fortsatt problemer. Jeg var heldig som ikke brakk beinet, men jeg har en hevelse på selve beinet og det vil ta tid før skaden er leget, uttaler hollenderen til Liverpoolfc.tv.

- Jeg trener nå utendørs, men å sparke til en ball er fortsatt veldig smertefullt, legger han til.

Hollenderen ser ellers frem til å få bryne seg på Danmark og klubbkamerat Daniel Agger i sommerens VM i Sør-Afrika, dersom han kommer med i den nederlandske VM-troppen. Nederland trakk som kjent Danmark, Japan og Kamerun, og Babel er fornøyd med trekningen.

- For Holland er dette en grei gruppe. Alle lag som kvalifiserer seg til VM er gode, så vi må være på tå hev. Men spiller vi godt fra start av, konsentrerer oss og vinner de to første kampene, blir det interessant å se hva som skjer.

- Jeg ser frem til VM, og jeg kommer nok til å veksle noen meldinger med Daniel om trekningen. Jeg har ikke hatt noen mulighet til å snakke med ham om det ennå, men når mesterskapet nærmer seg vil det nok bli tema for oss som er aktuelle for VM.